Træer

Mirabellerne blomstrer

For en uge siden gik jeg en tur i haven og klippede et par grene af mirabelletræet. De blev sat i en vase i entreen, og se nu blomstrer de.
mirabelblomst
Det er en kortvarig glæde, når de så hurtigt bliver udsat for den slags klimaændringer. De holder ikke længe, men pyt med det. Lige nu er det en euforisk oplevelse med tydelig påmindelse om, at lyset og foråret kommer igen på et tidspunkt.
mirabelgrenJeg har i de sidste dage fulgt knoppernes udvikling, og dagligt rapporteret til familien om deres status. Familien deler nok ikke helt den samme interesse for projektet. Her fylder projekt jul mest lige nu, og det vil jeg også hellige resten af dagen. Måske kunne grenene indgå som en element i årets julebord. Det vil vise sig 😉

2 thoughts on “Mirabellerne blomstrer

  1. Det var godt nok hurtigt. En uge! Jeg stiller nok mine for koldt. Det tager som regel 5-6 uger for dem at springe ud på denne årstid her hos mig. Men skønne er de. Lige meget hvornår de springer ud. Og, de kan blive smukke “snefnug” på julebordet.

    Rigtig glædelig jul til dig og dine, Ina. God fornøjelse med julebordet i morgen. Det bliver helt sikkert fantastisk.
    Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield