Vinter

Frosten kom lige forbi

Vinteren har indtil videre vist sig fra den milde side, og der kommer ingen jammer fra min side af den grund. Til gengæld ingen hvid jul og kun få frostnætter. I nat var en af dem, og jeg må indrømme, at det gjorde den ellers triste decemberhave meget smuk.
Hønseflok i frost
Mine høns er hårdføre, så de bryster sig kun ekstra over en omgang kulde.
Løvehale
Løvehalens store blade bliver helt hvide og tykke.
EfeubladeEfeuGræsplæneJulerose i frost
Juleroserne gik ned med nakken, men jeg ved, at de rejser sig igen i løbet af dagen. Frosten er taget af sted igen. Tak for denne gang 😉

4 thoughts on “Frosten kom lige forbi

  1. Hej Ina.Smukke billeder du viser med frost på.Har også været en runde i haven i dag for at se hvad der var på vej op.Har har haft gæster i 3 dage så jeg har først haft tid til at lave et juleindlæg i dag……….og viser mine juleroser der ikke har taget skade af nattefrosten i nat.Så rigtig god 2 juledag til dig og din familie.Knus Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield