Værkstedsting

En sidste buket til Hanne

Hanne fra havebloggen Hanne i haven har desværre forladt os. Hun gik bort i onsdags og skal bisættes i dag. Derfor sender jeg denne bårebuket som en sidste hilsen.
Buketten
Hanne var på trods af meget sygdom en af de sejeste og livsglade mennesker, jeg har kendt. Hun var aktiv i haven og i bloglivet lige til det sidste. Dagen før hun døde, lagde hun en kommentar her på bloggen. Det er et godt minde at have.
Hanne har en gang sagt, at den smukkeste blomst er den, der blomstrer lige nu.

Kære Hanne, derfor er din bårebuket fra mig bundet af dagens blomster fra haven: løvemund, dusksalvie, lammeøre og sankthansurt.

Hvil i fred

Vi er mange havebloggere, som i dag på dette tidspunkt lægger en bårebuket til Hanne på vores haveblog. De kan ses samlet på bloggen “En landliggers dagbog“, hvor vi i løbet af dagen vil oploade vores digitale bårebuket.