Shopping til haven, Ture

Sophies herligheder

I går var jeg på den nordligeste spids af Sjælland og i dag har jeg været på den sydligste del af Møn. Jeg kommer noget rundt i disse dage, men det er nu heller ikke værst. I dag var jeg lige et smut indenom Butik Sophie, som ligger midt mellem sommerhuset og Brugsen.
Butik sopie
Jeg har været her en gang før, og der bliver nok et par stop mere, når jeg nu skal i Brugsen en gang imellem.
Hoveddør
Det er en butik med franske og svenske loppefund, og der er mange velegnede møbler til haven og sommerhuset.
Vandkander
Der er ligefrem nyttige haveredskaber, som er næsten uundværlige.
Butik Sophies have
Gode idéer til havens udsmykning mangler heller ikke.
Havestole
Og flere havemøbler. Til næste sommer er jeg jo nød til at anskaffe mig nogle passende havemøbler til sommerhuset 🙂
Butikken
Indenfor er der jo også en og anden genstand, som jeg kunne bruge.
Indenfor
Dekorative blomsterarrangementer er altid smukt.
Bladkrans
De der bladkranse er bare flotte. Jeg kunne se, at de var bundet på halmkranse, så det må jeg prøve af derhjemme en af dagene.
humlepynt
Her er en af de mere pompøse med humleranker over et stort rundt spejl på gangen.

Butikken er indrettet i den gamle skole i Magleby. De tre klasseværelser og den store gang er indrettet til butik. Jeg kommer nok til at kigge forbi en gang imellem, for at se, om der er kommet nyt. Det er jo lige på vejen 😉