Efterår, Ture

Slow på Helenekilde

Jeg er lige kommet hjem fra et super afslappende ophold på Helenekilde Badehotel i Tisvilde. Det blev ikke til så meget badning på denne tid af året, men der blev nydt god mad og drikke og slappet af. Helenekilde er i bedste badehotelstil med enkel luksus. Lyse farver, fokus på naturen og det afslappende liv. Det betyder ingen tv og elendig netforbindelse. Efter middagen blev kaffen og cognacen nydt med et spil skak foran den buldrende brændeovn. Dem der kender min bedre halvdel ved, at han mangler spillegenet, så det var meget usædvanligt.
Der var udsigt til Kattekat med Hesselø i sigte fra vores værelse. En skøn udsigt, men jeg skal da lige love for, at jeg kunne høre elementernes rasen i nat. I dag gik vi ned til vandet, og så de hvide tænder IRL. Den helbredende kilde fik vi også set, før vi mætte af indtryk drog veltilpas hjem.

Her er en stribe billeder fra dagens tur i hotellets omgivelser. De havde iøvrigt nogle vandvittig flotte blomstertønder med roser. Roserne var afblomstret nu, men tønderne var stadig flotte.

Hovedindgang Helenekilde Flettede havemøber Udsigt fra værelset Udsigt fra veranda Stor blomstertønde Lille blomstertønde Kilden Havet

8 thoughts on “Slow på Helenekilde

  1. Hvor ser der dog skønt ud. fantastiske stemningsbilleder du viser 🙂
    Og så håber jeg at dinne lækre chokolader i forrige indlæg klarer natten 🙂

  2. Det lyder som den allerbedste forkælelse oven på en sommer med istandsættelse af sommerhus. Af en mand som ikke er vild med at spille havde jeg nok ikke forventet skak som førstevalg. Går ud fra at du satte ham skakmat 😉

    /Birgitte

  3. Hej Ina.Skønt med sådan en forkælelses tur.Har kun været til kaffe på hotellet…..men flotte billeder du har taget.God weekend knus Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield