Lidt af hvert

Den havegale blogger i avisen

I torsdags havde jeg besøg af en fotograf og journalist fra avisen Nordvestnyt, som gerne ville skrive en artikel om min have-entusiasme og havebloggeri. Jeg har været lidt spændt på, om jeg kunne genkende mig selv i artiklen, og om det jeg sagde blev forstået rigtigt. Det kan jeg kun sige ja til. Det blev en rigtig fin artikel i lørdagsudgaven. Den er både i den trykte version og i online-avisen, hvor der også er en billedserie til.
Avis

10 thoughts on “Den havegale blogger i avisen

 1. Spændende! Håber, at du så synes, at du er blevet citeret korrekt. Jeg blev selv interviewet til JP om min blog sidste år, og det var lidt spændende bagefter at læse det. Jeg var ikke så modig som dig, så jeg sagde nej til billeder 🙂
  Din artikel ser fin og spændende ud!

 2. Jo, jeg synes, at den er helt fin og oser af haveglæde, og jeg er citeret nogenlunde korrekt. Der er et par småfejl, men pyt med det. Ligesom det er godt, at der er blevet luget ud i nogen, at de kluntede ting, som jeg også fik sagt 😉

 3. Hej Ina

  Herligt at slå op i avisen og se dig 🙂 Fin artikel og fine billeder – Tillykke med den, den skal nok give mange nye læsere på bloggen.

 4. Ina, jeg fulgte linket, men læste kun introen, så vidt jeg kunne se er der ikke noget link til selve artiklen? Mon der er noget, jeg har overset?

  1. Nej, det kan jeg godt se. Man kan åbenbart ikke få det hele med gratis. Det er ikke hele artiklen, som er online, men til gengæld er der mange flere billeder online, når du klikker på billedserie øverst i højre hjørne af det store billede.

 5. Det er nogen fine billeder de har valgt til artiklen….. det kan være at der bliver langsom kørsel forbi dit hus i den kommende tid 🙂

 6. Flot artikel, og super billeder af både dig og haven. Det er dejligt at dele sin haveglæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield