Blomster, Sommerblomster

En overdådig skærehave

På vej hjem fra weekendens tur i sommerhuset på Møn var jeg lige indenom Isabella Smith. Hun har anlagt en stor skærehave og fået opført et skønt orangeri i bedste Isabella stil. Jeg så haven i juni måned, hvor den ikke synede af ret meget. Helt nyanlagt på et bart stykke jord. Men jeg skal lige love for, at den er blevet til en skærehave, der kan fråses i. Der er dahliaer, stolte kavaler og lathyrus i størrelser og mængder, der tyder på, at sommerferie-vandingen og gødskningen nok har været et niveau over min haves. Under alle omstændigheder blev jeg meget inspireret, og her er stof til planlægningen af næste års skærehave. Jeg skal i hvert fald have mange stolte kavalerer næste år. Her kommer en stribe billeder af dagens indtryk.
skærehave skærehaven dahlia orangeri inde kat stolte kavalererskærehaven

10 thoughts on “En overdådig skærehave

  1. Helt sikkert inspirerende 🙂
    Det er jo ret fantastisk, man kan skabe sådan en frodighed i løbet af en vækstsæson 🙂

  2. Tak for de fine billeder, jeg måtte også lige en tur forbi Isabellas i lørdags, jeg vidste slet ikke, at hun havde lavet et nyt haveanlæg – før jeg læste det på Facebook.

  3. Det ser flot ud og må være vidunderligt at kunne vælte sig i buketter:)) Ulempen ved en skærehave som jeg selv havde i nogle år, er klart at den står længe uden at syne af noget og først eksploderer sent på sommeren, derfor er det genialt at kombinere den med urtehaven. Jeg forstår godt at du skal have mange stolte kavalerer næste år, det vil jeg også:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield