Ture

Haver i Holte

I går var jeg på tur til 7 åbne haver i Holte. Jeg var sulten efter nye haveoplevelser for jeg har ikke været meget på farten i år, så jeg havde noget at indhente. Min ambition var at nå mindst 3, men jeg nåede faktisk at se 6 af haverne. Det var endda på trods af et noget blandet sommervejr. I får et billedgalleri af dagens fantastiske og forskellige haver. Det er noget ujævnt fordelt og afspejler ikke helt, hvad jeg fik med hjem af indtryk og inspiration, men det skyldtes vejret. Det er altså svært at tage gode billeder i regnvejr. Rækkefølgen følger turen, og der er tekst til billederne, når du zoomer eller holder musen over.

4 thoughts on “Haver i Holte

    1. Hej Nina
      Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig og se din skønne have. Det var desværre et af de tidspunkter på turen, hvor regnen satte ind, så jeg har ikke så mange billeder. Til gengæld fik jeg en mørkløvet fredsløs fra din have med hjem til min have 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield