Article
4 comments

Ud og se på haver

I morgen skal jeg ud og se på haver i Holte. Der er 7 åbne haver, og jeg glæder mig rigtig meget. Blandt favoriterne er Jane Schul, Nina Ewald og Sonja poll’s haver. De er et must, og så må jeg se, om jeg også når de andre. Det gør jeg forhåbentlig. Du kan læse mere om det HER.
stjerneskærmBilledet her fra fra min egen have i dag, hvor stjerneskærmen, astrantia, viser sig fra sin bedste side. Jeg er endnu ikke nået til selv at have åben have, men det kommer nok snart. I morgen vil jeg i hvert fald nyde de andres haver, og måske ses vi 😉

 

4 Comments

 1. Rigtig god fornøjelse med havebesøgene. Måske ses vi, for jeg har også planer om at se Nina Ewalds have, men jeg får selv besøg i haven, så nu må jeg se om jeg når det:)
  I år har jeg ikke åben have, men jeg vil bestemt åbne den igen, og muligvis allerede til næste år igen. Jeg synes at det er genialt at åbne haverne så man kan inspirere hinanden og jeg kommer meget gerne og ser din:-)

  Reply

 2. Rigtig god fornøjelse, jeg havde egentlig også lovet mig selv at jeg ville se Sonja Polls have, hvis jeg fik mulighed for det…. men det blev så ikke denne gang….. håber at du har taget nogen billeder 🙂

  Reply

 3. Hej Ina.Så godt at der var mange åbne haver i Holte.Men desværre kunne jeg ikke nå nogle af dem .da jeg først var hjemme fra det Jyske om eftermiddagen,efter en dejlig tur til Samsø om lørdagen.
  Men håber på lidt gode billeder fra dine besøg god dag knus Jette

  Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield