Stauder

Nu er der fare for lammende pæonitis

Det er knastørt, så den spåede regn i nat er meget velkommen. Jeg piskede rundt i haven her til aften for lige at få ordnet lidt før regnen kommer. Jeg skriver lidt, for jeg er håbløst bagud med al ting, så at sige “det sidste før regnen kommer” ville være helt hen i vejret. Det med at være håbløst bagud med haven på denne tid, er nu nærmest en årlig tilbagevende tilstand. Ukrudtet har overtaget visse steder, jeg mangler stadig at plante en del af de forspirede sommerblomster ud, jeg har ikke fået sået det jeg havde planlagt og så videre….
pæon
Men så er det, at jeg lige pludselig opdager, at den første pæon er sprunget ud! Nu er alt andet bare ligemeget for pæoner er bare noget af det mest fantastiske i haven. Deres skønhed overdøver alt det andet. Pyt med ukrudt, lus og visne planter. Jeg ved ikke hvor længe jeg faldt i dvale foran pæonen, men til sidst blev jeg så fattet, at jeg gik ind og hentede kameraet og fik taget et par billeder.
pæonknop
Der er jo heldigvis flere på vej, så det bliver nok til en del beundring i den kommende tid, og der kommer sikkert også flere billeder på bloggen 😉