Løg og knolde, Stauder

Nyt i krukkerne

Nu er det på tide at få skiftet julens og vinterens grantræer, kogler og mos ud med noget mere forårsagtigt i krukkerne. Forrige år og året før det, havde jeg også et indlæg med samme titel. Forskellen er så datoen. I år er det en måned senere på grund af den laaaaaange vinter. Nogle af krukkerne tilplantede jeg for en måneds tid siden, og så blev de hurtigt flyttet ind i havestuen, da der kom snestorm og tocifrede kuldegrader.
hornvioler
Der er stadig nattefrost, men hornvioler og stedmoderblomster kan sagtens klare lidt frost. De ser lidt triste ud efter en frostnat, men kommer sig hurtigt igen. De her blev plantet ud i går, og klarede nattens rimfrost helt fint.
Hoveddøren
Ved hoveddøren har jeg sat en kurv med vibeæg og et par mindre potter med krokus og hornvioler.
på bænken
På bænken er der også bellis. Det har været et forrygende forårsvejr i dag med skarp sol, som det ses af billederne. Jeg tog mig en fridag og nød vejret med lidt nusning i haven i form af klipning af staudetoppe og eftermiddagsteen udenfor.
bryggersdør
Ved bryggerdøren har jeg sat en citrontimian og en oregano. De klarer også lidt nattefrost. I baggrunden står en krukke med lysegule krokus.

Nu er det altså forår 😀

5 thoughts on “Nyt i krukkerne

  1. Det er nu skønt med lidt forår uden for ved dørene og det ser hyggeligt ud hos dig. Jeg har også tænkt på at flytte mine hornvioler ud af drivhuset – jeg skal bare have lidt hjælp:)

  2. Dejligt ser det ud. Min hoveddør ligger mod Nord – og der er altid kold og vind’dy – så jeg har ikke fået sat krukker ud…… men det må da snart blive vejr til det….. ellers ender det med at de får solgt alle Stedmoderplanterne – og der ikke bliver nogen til mig ;(

  3. Deilig med vårblomstring i urnene! Her måtte jeg flytte inn alle pottene pga langvarig nattefrost. Men nå tror jeg de snart skal få flytte ut igjen : ) Jeg vil jo heller har vår på trappen enn i kjelleren! Ha en flott ny uke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield