Ture

Til havemesse i Malmø

I lørdags var vi tre, der tog til Skånsk Trädgård i Malmö. Messen er en del af en større hus- og havemesse, og egentlig er havedelen ikke vildt stor. Der er ret meget hus, og man skal overstå visse forhindringer før man får lov til at betale en klækkelig entré. I år valgte vi at komme om eftermiddagen for at undgå de meget lange køer ved indgangen. Det undgik vi også, men vi slap ikke for at få anvist en velbetalt parkeringsplads meget langt væk. Jeg er glad for, at det ikke var gamle tanter eller småbørn, der var med i bilen og i strid modvind skulle gå den lange vej.
Grønt tøj
Men når man så kommer ind, er alle genvordighederne glemt, og her i starten af marts virker det, som et helt eldorado for forårshungrende havemennesker. Noget af det første vi så var denne grønne garderobe. Det kunne være, man skulle overveje den lille grønne i stedet for den lille sorte næste gang, man skal i byen 😉
asparges
Det er nok lidt snyd, men godt ser det ud.
biboDet er det her også 😉
helleborus
Der manglede heller ikke gode messetilbud.
indkøb
Og vi fik shoppet igennem af frø, planter, knolde, krukker og nips, hørt et par gode foredrag og var totalt mætte af indtryk efter 3 timers messeri.
juleroser
Et par af indkøbene er nu taget i brug på trappestenen. Krukken har hul i bunden, så den er helt perfekt til udelivet.

Sådan en havemesse i marts er nu ikke værst 😉

10 thoughts on “Til havemesse i Malmø

 1. Hej Ina.Det lyder som en god eftermiddag trods P.besværlighederne.Og det ser da også ud til at der blev handlet igennem.Hvad var der i alle poserne?
  Flotte og billige juleroser.Og en rigtig smuk krukke du har plantet til med dem.
  God aften knus Jette

  1. Ud over en del juleroser og krukken, var der lilla hornvioler, hortensiaer, tulipaner, frø fra Impecta, påskehøns, som der helt sikkert kommer billeder af siden. En af de andre vandt også en stor flot orkidé : )

 2. Hm…tror jeg næste gang vil ankomme om eftermiddagen også. Vi var der søndag formiddag og der var vildt mange folk….og endnu ikke tilbud på juleroser 😉

  Har forøvrigt også billeder og indlæg fra messen på min blog.

 3. Spændende messeri du viser 😉 De små grønne kjoletter får mig til at tænke Klokkeblomst fra Peter Pan, meget yndige i den skønne entre. Flot indgangsparti du har lavet med de dejlige juleroser og hvor er din header bare utrolig smuk, har sorten et navn du kender?
  Kh Rose

 4. Sikke mange poser du har, jeg er spændt på hvad der ellers i dem? Jeg var også til messen, men jeg blev skuffet over at der var så lidt have i forhold til bolig og byggedelen. Og der var utrolig mange mennesker der ville se haveboderne så det var svært at komme til at se. Jeg må indrømme at jeg fortrød og hellere var kørt i BILKA og havde brugt pengene dér frem for på bro, parkering og indgang , men det ved jeg nu til næste år;)

 5. Åh det lyder som en skøn marts-fornøjelse med sådan en tur Ina – trods parkerings udfordringen. Hvorfor er det nu jeg bor helt her ovre i jylland ???
  Nu længes jeg helt vildt efter at sætte tænderne i de første sprøde asparges ;0)

  Knus Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield