Article
7 comments

Et skridt frem og to tilbage for foråret

I dag er jeg vågnet op til en snedækket have.
Haven med sne
Det gik ellers meget godt med en langsom tilbagetræning af sneen fra græsplænen, og jeg dristede mig til at sætte lidt horvioler ud i en krukke foran bryggersdøren.
Hornvioler
Sådan så de ud i går med et par graders varme i luften og en frisk brise, men trods alt rimelige forhold for hornvioler.
Hornvioler med sne
Her til morgen, så det sådan ud. Nu er der sne overalt og i dag tror jeg bare, at jeg holder mig indendørs. Der er også masser af indendørs projekter, som jeg kan kaste mig over, og skulle jeg trænge til en pause fra det huslige, så står den på læsning. Jeg har lige købt Lene Tvedegårds bog Krydderurter, så det hører I nærmere om senere 😉

Fortsat god påske.

7 Comments

 1. Det var ikke noe hyggelig syn med dine flotte hornvioler som var dekket av snø! Her er det stadig ca 40 cm med snø som overhodet ikke smelter, så denne vinteren er seig.
  Det er bare å holde seg inne, og la være med å se ut av vinduet 😉
  Fortsatt god påske!

  Reply

 2. Øv ja, her sner det også og jeg skal ud og hente paller, øv!

  Men til gengæld kan jeg se på din smarte kallender, at der er meget at glæde sig til, når vejret lige begynder at arte sig :o)

  Rigtig god påske!

  Reply

 3. Er det ikke bare træls, at det ikke vil blive forår i år 🙁

  Reply

 4. Ja, hvis det ikke var, fordi vi skulle have gæster, var jeg blevet i min seng. Det syn satte bestemt ikke humøret i vejret – men det gjorde gæsterne heldigvis 😉 Vejrudsigten lover dog, at jeg igen søndag måske kan være heldig at drikke eftermiddagskaffe på terrassen. Det hjælper da lidt. Der er også masser af tid til påskens loppemarkeder – og at drømme store havedrømme på sofaen 🙂

  Fortsat god påske
  Birgitte

  Reply

 5. Uha nej – bestemt ikke særkigt opløftende påskevejr……….godt hornviolerne er nogle fightere. Her har jeg været heldig….INGEN sne i denne omgang og lige nu er solen på vej op over horisonten…..håber det får blive sådan ;0)

  Knus og god påske
  Dorthe

  Reply

 6. Hejsa! Dejlig blog 🙂
  Ville spørge dig, om du som jeg har bøvl med at mine forspirede kartofler trænger grusomt til at komme i jorden? Har du et godt råd om, hvad jeg skal stille op med dem, de har 10 cm lange, fede spirer, der strææææækker sig…
  Gode havehilsner,
  Kristina

  Reply

  • Hej Kristina

   Jeg har ikke været så tidlig på den i år med kartoflerne, så de kan godt klare sig inde et stykke tid endnu. Men jeg ved, at mange andre har de samme problemer som dig. Du er nok nød til at putte dem i jord i en spand eller i potter, og så forsigtigt plante dem ud senere. Spireposer er også en mulighed. Du kan læse mere om det på http://www.havenyt.dk/2013/uge13/

   Hilsen ina

   Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield