Vinter

På den anden side af midvinter

I går var det kyndelmisse med alt, hvad der følger af varsler om den kommende tid. Men det var også midvinter, så nu har vi passeret den første halvdel af vinteren. Det er jo dejligt, så er der kun en halv vinter tilbage 😉kyllingerOg vinter er det. Mine høns hører til den hårdføre af slagsen, men fjerdragten er af mærket frost i disse dage.
Julerose
Juleroserne kan sagtens klare mosten. De går lidt ned med flaget, hver gang frosten sætter ind, og ser lidt slatne ud bagefter. Men så kommer de sig og begynder at blomstre igen. Denne var lige begyndt, og så kom frosten.
bredbladet persille
I køkkenhaven står den bredbladede persille med sine smukke frøstande.

Fortsat god vintersøndag 😉

11 thoughts on “På den anden side af midvinter

 1. Halvveis gjennom vinteren, det stemmer nok her, jeg pleier å kunne ha snøen et stykke ut i april.. Men lyset hjelper i massevis. Så fine dine høner er, slike ting er jeg og glad i.
  Ha en fin uke 🙂

 2. Det er vinter endnu, men bare på en helt anden måde end for en måned siden, ikke!? Nu bliver det lysere dag for dag, og man kan finde erantis og vintergækker. Jeg synes februar er ok – og jeg glæder mig til marts 🙂

  Det er dejlige billeder du viser!

 3. Hej Ina.Godt at dine små høns kan holde varmen.Og smukke frost billeder du viser.
  Men nu vil jeg snart have lidt varmere vejr.God aften til dig knus jette

 4. Hej Ina.
  Ja nu er det til at mærke at dagene er blevet længere, og hvor dejligt. Fine frostbilleder. Jeg har forresten samme hønserace i min have 🙂
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

 5. En halv vinter tilbage… gys. Jeg tror, jeg vil nøjes med at glæde mig over, at det lysner dag for dag og at der ikke er så længe til foråret, som der har været 🙂
  Bedste hilsner fra Mette

 6. Dejligt, at vi er halvvejs – og det er den bedre halvdel, der er tilbage. Den, hvor dagene bliver længere :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield