Article
7 comments

Farven rosa

I disse dage er det de rosa farver, som er i fokus på mange haveblogge. Anne fra Moseplassen har startet en X-faktor blomsterudgave 2013, og lige nu er det de rosa farver det gælder.
Stjerneskærm, Astrantia
Jeg elsker rosa, og jeg har ligefrem et helt bed, som jeg kalder det rosa bed. Det er stort og har mange forskellige planter, men den jeg først tænker på er stjerneskærm, Astrantia. Den er rosa, smuk, super god til buketter og helt uundværlig i det rosa bed.
Det rosa bed
I de rosa bed er er også pæoner, fingerbøl, tulipaner, storkenæb, valmuer, roser og senere på sæsonen kommer der stokroser, løvemund og lægekvæsurt. Her er det i tulipansæsonen og her i sensommeren, hvor det bliver mere rødt. Men rosa er altså bare flot 😀

7 Comments

 1. Hej Ina,
  Rosa Stjerneskærm er en vinder hvert år.
  Dejlige billeder og held og lykke i konkurrencen.

  Reply

 2. Umiddelbart tænkte jeg, at der kan jeg vist desværre ikke være med, meeeeen ved nærmere eftertanke er det da vist lykkedes mig at snige et par enkelte rosa ind i haven, når landliggermanden vendte ryggen til 🙂

  Skønt, at du i sidste indlæg lige nævnte havemessen i Malmø. Jeg har ledt og ledt efter en dato, men åbenbart brugt de forkerte søgeord. Det vil jeg nemlig også!

  Ha´en god uge
  Birgitte

  Reply

 3. Det er da også en meget flot lyserød farve din stjerneskærm har, min er mere bleg i det. Flot lyserødt bed du har. Jeg har altid godt kunne lide de lyserøde.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  Reply

 4. Godaften Ina.Smukke stjerneskærm.Har lige sået en kasse fuld af de rosa,da jeg kun har de lyse beige.Smukt bed du viser……..rosa blomster kan vi ikke undvære i vores haver.Knus Jette

  Reply

 5. å, det var trist at du ikke rakk med på rosa runde, men takk for bidraget, din stjerneskjerm er vidunderlig 🙂 Også håper jeg at du blir med på alle de andre rundene 😀

  Reply

 6. Den er altså også bare helt fantastik smuk Ina……og så er den også smuk med frøstandende…..virkelig en værdig kandidat ;0)

  Knus Dorthe

  Reply

 7. Jeg synesstjerneskjerm er en så vakker blomst,
  så ved juletider kjøpte jeg meg frø fra England og
  skal nå så dem! Bare så synd at jeg ikke har drivhus!
  Du har en vakker blogg…

  Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield