Stauder

Farven rosa

I disse dage er det de rosa farver, som er i fokus på mange haveblogge. Anne fra Moseplassen har startet en X-faktor blomsterudgave 2013, og lige nu er det de rosa farver det gælder.
Stjerneskærm, Astrantia
Jeg elsker rosa, og jeg har ligefrem et helt bed, som jeg kalder det rosa bed. Det er stort og har mange forskellige planter, men den jeg først tænker på er stjerneskærm, Astrantia. Den er rosa, smuk, super god til buketter og helt uundværlig i det rosa bed.
Det rosa bed
I de rosa bed er er også pæoner, fingerbøl, tulipaner, storkenæb, valmuer, roser og senere på sæsonen kommer der stokroser, løvemund og lægekvæsurt. Her er det i tulipansæsonen og her i sensommeren, hvor det bliver mere rødt. Men rosa er altså bare flot 😀

7 thoughts on “Farven rosa

 1. Umiddelbart tænkte jeg, at der kan jeg vist desværre ikke være med, meeeeen ved nærmere eftertanke er det da vist lykkedes mig at snige et par enkelte rosa ind i haven, når landliggermanden vendte ryggen til 🙂

  Skønt, at du i sidste indlæg lige nævnte havemessen i Malmø. Jeg har ledt og ledt efter en dato, men åbenbart brugt de forkerte søgeord. Det vil jeg nemlig også!

  Ha´en god uge
  Birgitte

 2. Godaften Ina.Smukke stjerneskærm.Har lige sået en kasse fuld af de rosa,da jeg kun har de lyse beige.Smukt bed du viser……..rosa blomster kan vi ikke undvære i vores haver.Knus Jette

 3. Jeg synesstjerneskjerm er en så vakker blomst,
  så ved juletider kjøpte jeg meg frø fra England og
  skal nå så dem! Bare så synd at jeg ikke har drivhus!
  Du har en vakker blogg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield