Litteratur, Løg og knolde, Vinter,

Endnu en tulipandag

Det er en rigtig tulipandag dag i dag. Det vil sige en dag til indendørsliv, og så er sådan et stort bundt fyldte orange tulipaner altså bare noget af det bedste til at forkæle sig selv med.
tulipanerDet er stadig ret meget vinter udenfor. Koldt, blæsende, sne og småtåget. Jeg skal indrømme, at de her dage, hvor der er dømt indehygge på grund af hård frost og en snedækket have, er lidt seje at komme igennem. Jeg får ikke udrettet ret meget af det jeg burde indendørs, og jeg får heller ikke rigtig taget mig sammen til tage flotte billeder af den snedækkede have.  Jeg er bedre til lugning i staudebedet og kompostvending. Men når det nu skal være, så er det ikke værst med tulipaner og en god bog.
orangetulipan
I går var jeg på biblioteket og hente Claus Dalby’s “Hvis mig dit drivhus”. Det var blevet min tur til at låne den, og i den her sværvægter på 2,720 kilo skal der nok blive til nogle timers underholdning. Jeg har en havestue, men jeg har endnu ikke fået mig et rigtigt væksthus eller drivhus, så der er plads til drømme 😉

Iøvrigt skulle vi få en uge uden frost. Det bliver med en del regn, men jeg glæder mig til, at slipper af med de tocifrede frostgrader og kan se brun jord igen.
Ha’ en god søndag.