Værkstedsting, ,

Kalendertid

Så blev det 1. december og julekalendetid. Min indsats på dette felt er produktion af chokoladekalendere til resten af familien. Det er rigtig sjovt at finde på, og så er det vældig populært. Det er et stort arbejde som altid foregår i sidste øjeblik. Denne gang blev noget af dagen i dag også inddraget.

De første nåede jeg at fotografere i solskin på et passende tyndt lag sne på havebordet. Det har været et fantastisk vejr i dag, så hele eftermiddagen blev brugt på udendørs julerier. Billeder af dette kommer senere, for det var blevet mørkt, da jeg var færdig.

Resten af chokoladekalenderne blev til gengæld gjort færdig.

Nogle af dem skal være transportegnede.

Andre er til hjemmeboende meget juleglade.

Det blev til 8  gange 24 små pakker i år. En skøn fornemmelse, når de er færdige 😀