Værkstedsting

Havebogsjuletræ

Jeg har foldet sider i bøger i de sidste par dage. Jeg vil også have sådan et fint juletræ af små bøger, som jeg har set rundt om på andre blogge, så der har været gang i foldningen. De fleste bruger salmebøger og andre fine små bøger, som er gode til formålet, fordi de er små og har fine detaljer som f.eks. guldtryk.
julehavebog
Jeg har fundet en anden fin bog til formålet. Den har også mange fine detaljer. Hvis man ser nærmere på opslaget står der “Ugens huske seddel – Juni” på opslagets ene side og “Havedyrkeren som plantesamler” på den anden.
dansk havekalender
Bagsiden af træet er heller ikke værst. Lige et bogjuletræ efter mit hoved 😉

17 thoughts on “Havebogsjuletræ

 1. Nej hvor er det dog et fint bogjuletræ. Jeg har så ikke set dem lavet andre steder, men rigtig fint arbejde.

  Det eneste der undrer mig er at du kan nænne at folde i den fine og sjove bog 😉

  1. Jeg købte bogen for et par år siden i en Røde Kors butik, og siden har den stået i havestuen mellem andre “for sjov” havebøger. Det kan den stadig, for nu er det jo en slags pop-up bog, så efter jul bliver den klappet sammen og sat ind i havestuereolen igen 😉

 2. Det er så fint og bagsiden også meget charmerende. Jeg har set sådan en bog foldet et andet sted og allerede da tænkte jeg “Hvordan gør man”?????????
  Kan du løfte sløret Ina?

  1. Ja, det kan jeg godt. Men det kræver vist en foto-serie, for det er lidt svært at forklare i ord. Jeg vil prøve at gøre det en af dagene. Jeg har faktisk været i genbrugsen og købt salmebøger til foldning, så det kommer 🙂

 3. Først tænkte jeg: hvaaaad?
  Så tænkte jeg: åhhhhhhhhhh, hvor yndigt!
  Og dernæst i et kort sekund: ( er det ikke synd for de smukke bøger?)
  Endelig: gid jeg kunne! Men er udstyret med fummelfingret.

  Jeg nøjes med antyde her hos dig, Ina!

 4. Godaften Ina.Det var da en super ide.Jeg vil da også gerne se hvordan du gør.
  Fin detalje med de små redskaber.
  Rigtig god advent til dig knus Jette

 5. Hej Ina.
  Tak for kommentaren på min blog. Så opdagede jeg lige din blog, og hvor heldigt, for den er da godt nok spændende. Superflot juletræsbog, jeg elsker genbrug. Jeg vil også meget gerne kigge med når du laver en opskrift 🙂
  Mange julehilsner Anette

 6. Jeg vil også glæde mig til at se en vejledning. Marianne beskriver i sit indlæg faktisk nøjagtig mine tanker og i nævnte rækkefølge 😉
  Jeg synes bogens omslag og emne er et fund til formålet.

 7. Hvor er den fin – og bogen er jo perfekt til formålet. Jeg tænkte også – hvilket bibliotek er det nu du arbejder på – der venter nok lånerne overraskelser når de åbner bøgerne Hi hi

 8. Jag väntar med spänning på en beskrivning av hur du viker denna vackra gran! Och det bästa verkar vara att boken inte blir trasig utan fortsatt användbar som just bok. Man vill inte gärna ta död på något som kan fortsätta ha ett gott liv 🙂

 9. Jeg glæder mig allerede til en guide. Det er da et skønt lille projekt og jeg kender en bibliotikar, som måske skal have sådan en bog i julegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield