Stauder

Juleroserne lyser op

Det er ikke meget, jeg kommer i haven eller får skrevet på bloggen i disse dage. Vintertiden har bragt mig ind i perioden, hvor det er mørkt, når jeg tager afsted om morgenen og mørkt, når jeg kommer hjem. Det er en fase, som jeg lige skal vende mig til. Den giver ikke så meget energi, må jeg indrømme. Samtidig har vi lige fået nyt bibliotekssystem på mit arbejde, og det kræver meget fokus og ekstra arbejdstimer.

Men så er det, at et kort øjeblik i haven sådan en lørdag morgen, kan booste energien tilbage i kroppen. Juleroserne blomstrer! Det er fantastisk. Jeg har haft en enkelt før, men nu pibler det frem med knopper.

I eftermiddag skal jeg i haven, og ih hvor jeg glæder mig. Juleroserne skal nydes, dahliaerne graves op og der skal lægges blomsterløg. Nu skynder jeg mig lige, at få ordnet nogle indkøb og andet husligt, så eftermiddagen er fri.