Plantemarked,

Tadre Mølle igen

I dag var der plantemarked på Tadre Mølle igen. Det er tredje gang, at jeg selv deltager, og det er altid blæsende, godt besøgt og rigtig hyggeligt. Jeg havde et par piger med som assistance, og det gør det jo ikke mindre hyggeligt. Vejret viste sig også fra den rimelige side. Blæsende som sagt, men kun et par dråber regn mod slutningen.En buket blomster med de salgbare og lidt til, er ved at være en tradition.Den tradition har plantemarkeds-genboen Jannie også taget op. Vi kender kun hinanden fra det årlige plantemarked, men det føltes ikke sådan, da vi genså hinanden her i formiddags. Vi skulle selvfølgelig stå overfor hinanden igen i år, og så fik vi byttet, snakket planter og udvekslet plantesalgstip for haveamatører. Og der var godt gang i salget. De japanske lygter blev udsolgt, sammen med en hel del krydderurter, især den cubanske oregano og jamaica timian var der gang i. Med hjælpere til at passe boden, blev der også tid til selv at kigge rundt, og jeg fik købt/byttet mig til et par uundværlige planter som lilla katteurt, hvid floks og stor konval, og et par lækre terrakottakrukker og en æblekasse blev det også til. Der var også smagsprøver på æblemost. Den var god 🙂Tadre Mølle har en stor læge/urtehavehave, som jeg kan bruge lang tid på. Men de har også en rigtig mormorhave med gamle stauder og sommerblomster. Her et skønt bed med sommersasters og frøkenhat, som bare måtte foreviges.

Tadre Mølle årlige plantemarked i september er et som jeg kommer til at vende tilbage til igen. Det er ikke for lille eller for stort, der kommer pænt mange besøgende, og tidsrammen på tre timer er helt fin. De lange på 5-6 timer, kan være lidt for hårdt, når man ikke er prof 😉