Blomster, Efterår, Roser, Sommerblomster, Stauder

Sensommerrødme

Det er sensommer, ja det er vel faktisk ved at være efterår, selv om det ord lyder helt forkert endnu i min sfære. Men når jeg ser på hostaerne, og når det er mørkt kl. 8, så kan jeg ikke helt fortrænge det, selv om jeg gerne vil. Jeg kan nu godt lide årstidernes forskelligheder, men kunne det bare ikke vare lidt længere, før det bliver efterår 😉 I dag tog jeg en rundtur med kameraet, og stoppede op ved det rosa bed. Det er stadig rosa med masser af blomster. Man skal bare lidt tættere på nu. Det blev til mange billeder, så de endte med galleri. Klik på billederne, så kommer de i stort format.

8 thoughts on “Sensommerrødme

 1. Ja, det går mot høst enten vi liker det eller ei. Jeg skulle også ønske at sommeren varte litt lenger. Men du har fortsatt mye fint i hagen akkurat nå! 🙂

 2. Jeg forsøger også at fortrænge at det hedder efterår og idag hvor solen skinne smukt efter lidt regnvejr, kan det næsten lade sig gøre 😉
  Det er nogle smukke sensommerbilleder du har taget derude, kan vi ikke bare bestille september to gange, så strækker vi den lidt på den måde ;D

 3. hej Ina.Ja! for min skyld må september også godt vare en måned mere.Der er så meget jeg skal have lavet i haven.Dejlige billeder du viser af dine sensommer-blomster.
  Jeg har jo lige været på weekend i Århus,hvor jeg mødte nogle af bloggerne.Og fik igen købt stauder.Hvor skal jeg snart gøre af dem.Men er blevet færdig med det hvid/gule bed.så nu mangler jeg bare de to andre.Du kan se hvad jeg har købt i mit nye indlæg.God dag til dig
  knus Jette

 4. Når det er dybe mørke rosa, så er jeg med. Der er helt klart efterår over dem, men efteråret har jo også sin charme. Det er mere det der kommer efter og varer alt for længe 🙂

  /Birgitte

  1. Ja, du har helt ret. Det kan ikke nytte noget, at begynde at jamre nu, for hvad skal vi så gøre når V……. kommer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield