Plantemarked

Plantemarkedet i Lyngby

Det blev heldigvis godt vejr til dagens plantemarked i Lyngby. Jeg har ikke været der før, så jeg blev ret overvældet over antallet af stande og besøgende.
Jeg havde travlt fra jeg kom til gik, så selv om markedet ikke varede mere end 2 timer, føltes det som meget mere. Det var et meget intenst marked. Jeg var alene afsted, så jeg havde lidt svært ved at komme rundt til de andre stande i dag. Men heldigvis kom der rigtig mange kendinge forbi og snakkede, og jeg tror, at jeg siger ingen nævnt ingen glemt, for jeg hilste på rigtig mange især havebloggere.  Det er jo altid rigtig hyggeligt, når havefolket mødes og snakken går. Dagens billeder er af gode grunde kun fra egen stand.
Dagens buket er jo oblikatorisk. Den var så lidt af en udfordring i dag, da der var en strid blæst på tværs af plantemarkedet. Efter flere forsøg på at få vasen til at forblive stående, lykkedes det med snor at fortøjre den til bordet.
Kvæder i løs vægt og kranse havde jeg også med, og gratis havesnacks i form af friske hasselnødder var meget populære.
Rønnebærhjerterne var et godt samtaleemne og lidt af et blikfang.

En herlig dag, men nu skal der slappes af med benene oppe fordybet i en ny havestak bøger fra biblioteket. Der er vist et par stykker, som skal på Bogreolen.

10 thoughts on “Plantemarkedet i Lyngby

 1. Hej Ina.Dejligt at få en lille snak igen i Lyngby.Skønt vejr-mange folk og andre bloggere,som man fik hilst på.Fik også købt lidt ind til haven.Knus Jette-og få nu hvilet benene.

 2. Argh, jeg kunne altså godt have taget en lille tørn for dig så du kunne have set dig omkring – undskyld jeg ikke tænkte på det.
  Men hvor var det hyggeligt at hilse på dig og jeg er så glad for hedebjergmynten og Monardaen som du havde på din fine stand:)
  Generelt var der er skøn stemning og det er skønt at møde sine nye blogvenner og slå en sludder af:o)

  1. Åh ka, jeg kunne jo også selv have spurgt, men jeg tænkte ikke på det. Jeg er nok blevet forvænt med at have hjælpere med 😉

 3. Det ser hyggeligt ud, jeg ville gerne have været der. Men det var godt jeg ikke var det, for så havde du ikke flere schnacks, jeg elsker hasselnødder.

 4. Ih, hvor sr det skønt ud, Ina. Jeg ville også rigtigt gerne have været med. Oprindeligt havde jeg en idé med at deltage med en bod, så tænkte ejg – Arrrh men man kan jo altid lige køre forbi (10 min). Men så fik jeg selvfølglig og forudsigeligt nok alt for travlt ved tasterne og sov resten af dagen.

  Hvis du er i tvivl om, hvad jeg mener og hvis du allerede nu har tygget dig igennem din bogstabel, så er du velkommen til at kikke inden for hos havefolket.com, et nyt blogmagasin, som vi er nogle havebloggere, der har premiere på i dag.

  1. Hej Marianne
   Jeg kan godt se at du har haft travlt. Et imponerende arbejde. Jeg kigger lidt mere indenom, når jeg får tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield