Værkstedsting

En frøstandskrans

Der blev lige tid til en krans sidst på dagen i går.Der er noget mediativt over at sidde og nusse med kranse og dekorationer, så det skal man unde sig selv en gang imellem. Denne her er bundet af frøstande fra haven. Morgenfruer, valmuer, jomfru i det grønne, persille, perlekurv, koriander og toppen af slangehvidløg har lagt materiale til denne krans.

17 thoughts on “En frøstandskrans

 1. Jeg synes også at det er en superflot krans. Jeg undrede mig lidt over hvordan det kunne lade sig gøre uden at frøene dryssede og stænglerne knækkede. Men jeg kan se at du har brugt frøstandene mens de stadig er grønne. Mægtig idé.

  1. Frøstandende skal helst ikke være for tørre, for ellers kan de ikke bindes, og hele kransen er bare bundet.
   Den har hængt på hovededøren, som jo er et traffikeret sted, siden i mandags, og det eneste som er faldet ned, er en hvidløgstop. De er også meget tunge, og jeg overvejede at sætte ståltråd i dem, og sætte dem på bagefter. Men altså holder den faktisk ret godt.

 2. Hej Ina. Det er nogle skønne kranse du har lavet. jeg vil lave nogen til gården inde på Anemone Teatret, hvor jeg arbejder. Det er en smuk gård, som folk kommer ind og nyder – også selvom de ikke skal i teatret. Hilsen Babettes mor.

  1. Hej Heidi
   Tak skal du have. Hyggeligt at hilse på dig 🙂

   Jeg tror også, at det bliver rigtig flot med sådan nogle kranse inde i gården. Det er snart så langt henne på sæsonen, at man godt kan begynde at lave nogle af lærkekogler måske med mos i.

   Mange hilsner Ina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield