Lidt af hvert

Fødselsdagsvejr

Det er et vidunderligt vejr i dag. Sol, sommer, let brise og varme. Det er også en særlig dag i dag. Det er 2 år siden, at jeg udgave mit første indlæg på bloggen. I starten levede den sit stille liv, hvor jeg skrev om lidt af hvert, og ellers holdt mig for mig selv. Efter kort tid blev den til en haveblog, og nogle måneder senere begyndte jeg at kommentere på andre blogge, og der kom kommentarer på min. Siden da er det blevet til 308 indlæg, 14 sider, 34 kategorier, 524 tags  og 2585 kommentarer her på bloggen. Den har ændret udseende adskillige gange og billedkvaliteten er heldigvis også blevet bedre med tiden.

Spansk Jomfru i det grønne, Nigella Hispanica ‘Lovey-Dovey’

Det er blevet til mange virtuelle venner og bekendte gennem bloggeriet, og nogle af dem er det også i den virkelige verden. Vi mødes til forskellige arrangementer, og hvor er det skønt at mødes med nogle, der er ligeså havefreakede og vilde med at blogge, som en selv. Det havde jeg aldrig drømt, da jeg startede bloggen. Det tager tid at blogge, og nogle gange kan det knibe med tiden, så kører det lidt på vågeblus. Andre gange kører det bare der ud af, især om vinteren når frosten og mørket sætter en stopper for de store haveudskejelser. Så er det skønt at kunne komme ud med sine drømme og forventninger om haven, at få de andres begejstrede og forstående kommentarer til de vilde projekter, succeserne, katastroferne og de alt for mange frøindkøb. Men nu er det altså havevejr, så jeg slipper tasterne og går i haven 😉

18 thoughts on “Fødselsdagsvejr

 1. Tillykke med 2 års dagen, ja hvad skulle vi gøre uden vores haveblogge og vennerne der, så ville det være tomt. Men det tager tid, det har du ret i, hyggeligt er det altid, og helt uundværligt om vinteren.
  Det tager også tid at komme i gang og få venner, men når man først har kommenteret mange steder, ja så kører det bare.
  Kh
  Lisbeth

  1. Ja, det kører, men skal nu også holdes vedlige ellers tynder det ud i venneflokken. Det er heldigvis nemt at komme ind i flokken igen. De har ikke glemt dig, selv om du er fraværende i en periode. Det er ligesom IRL 😉

 2. Også tillykke fra mig med to årsdagen, så glæder jeg mig bare til de næste mange år… 🙂

 3. Tillykke med de 2 år. Dine tanker om bloggeriet kunne jeg ikke være mere enig i.

  Tak for mange dejlige indlæg – glæder mig fortsat til at følge med her hos dig.

  Ulla

 4. Kære Ina.
  Tillykke med blog fødselsdagen og tak for dine mange inspirerende indlæg. Det har også været en fornøjelse at møde dig i virkeligheden og måske ses vi snart til blogkaffe hos Signe?
  Lisbeth

 5. Gratulerer med 2 års bursdag for bloggen din! Det er så flott med alle de hagebloggene som etterhvert har kommet til. Jeg leser bloggen din hver gang du skriver 🙂

  1. Jeg er rigtig glad for, at du følger min blog. Jeg følger også med i, hvad det foregår i din have i Hvittingfoss. Selv om der er lang i kilometer, så føles det tæt på p.g.a. bloggen.

 6. Tillykke med blog-fødselsdagen 🙂 Ja tiden går hurtigt. Da jeg oprettede min blog, var det også meningen, at der skulle skrives om andet end haven, men have og blomster overtog lige så stille bloggen 😉 Kan egentlig godt forstå, at mange har flere blogs (jeg har jo også julebloggen), da mange interesserer sig for adskillige emner.

  Tillykke igen!

  Kh. Marlene

  1. Jeg tror ikke, at jeg har tid til flere blogge lige nu, men i december sidste år gik min også helt i jul 😉

   Jeg håber, at du forsætter din juleblog. Du har en skøn vinkel på julen og stadset.

 7. Tillykke med jubilæet og med bloggens 2 års dag 🙂 det er vel nok dejligt at du sådan “larmer” så vi andre kan fornøjes og lære af dig.

  Tak fordi du blogger til stor glæde for os andre 😀

 8. Tillykke med fødselsdagen! Hvor var det godt at du begyndte at blogge. Ellers havde jeg jo aldrig haft den glæde at lære dig at kende 🙂 og nyde godt af alle dine gode ideer og råd!

  God weekend
  Birgitte

 9. Tillykke med mærkedagen søde Ina…..og tak fordi du og din skønne blog holder ved…….det er helt fantastisk hvad bloggerlivet har ført med sig at nye bekendtskaber. Det er altid en fornøjelse at komme forbi din have og nyde af dit vid.

  Knus Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield