Lidt af hvert, , ,

Fødselsdagsvejr

Det er et vidunderligt vejr i dag. Sol, sommer, let brise og varme. Det er også en særlig dag i dag. Det er 2 år siden, at jeg udgave mit første indlæg på bloggen. I starten levede den sit stille liv, hvor jeg skrev om lidt af hvert, og ellers holdt mig for mig selv. Efter kort tid blev den til en haveblog, og nogle måneder senere begyndte jeg at kommentere på andre blogge, og der kom kommentarer på min. Siden da er det blevet til 308 indlæg, 14 sider, 34 kategorier, 524 tags  og 2585 kommentarer her på bloggen. Den har ændret udseende adskillige gange og billedkvaliteten er heldigvis også blevet bedre med tiden.

Spansk Jomfru i det grønne, Nigella Hispanica ‘Lovey-Dovey’

Det er blevet til mange virtuelle venner og bekendte gennem bloggeriet, og nogle af dem er det også i den virkelige verden. Vi mødes til forskellige arrangementer, og hvor er det skønt at mødes med nogle, der er ligeså havefreakede og vilde med at blogge, som en selv. Det havde jeg aldrig drømt, da jeg startede bloggen. Det tager tid at blogge, og nogle gange kan det knibe med tiden, så kører det lidt på vågeblus. Andre gange kører det bare der ud af, især om vinteren når frosten og mørket sætter en stopper for de store haveudskejelser. Så er det skønt at kunne komme ud med sine drømme og forventninger om haven, at få de andres begejstrede og forstående kommentarer til de vilde projekter, succeserne, katastroferne og de alt for mange frøindkøb. Men nu er det altså havevejr, så jeg slipper tasterne og går i haven 😉