Lidt af hvert, Miljø, , ,

Et usædvanligt syn i min have

Dagens hedebølge har fået mig til at sætte en tørresnor op. Ja, det lyder jo ikke så mærkeligt i de flestes ører, men jeg indrømmer, at jeg aldrig har haft en tørresnor eller et tørrestativ i denne have.

Min store families vasketøj er tørret i tørretumbleren og et par snore over den i bryggerset. Af og til har jeg haft et vingestativ i haven. Men det afgik ved døden for et par år siden.

Vi har boet her i otte år, og jeg har aldrig fundet en plads til et rigtigt tørrestativ eller tørresnor uden, at det var i vejen for færdslen gennem haven. Jeg gad egentlig heller ikke se på det, og så var der alle de klemmer.

Tanken om klemmer i alle de sokker til familien på 6-8 personer, var nok til at jeg fortrængte tørretumblerens ikke særlig miljøvenlige forbrug af strøm. En bevidst fortrægning som jeg undskyldte med manglende tid. Men dagens hede har nu fået mig til at hænge en tørresnor op. Det er dog for ekstremt, at tænde tørretumbleren i dag.

Snoren hænger på langs af haven, og er egentlig ikke i vejen eller meget skæmmende. Man kan vel altid købe havematchende klemmer, hvis det skulle blive et problem med de skrig orange, så mon ikke dette kunne blive en længerevarende miljøforbedring i min husholdning. Jeg har i hvert fald rigtig god samvittighed lige nu 😉