Lidt af hvert, Roser

New Dawn og slut med russiske omveje

Gys og gru. For et dage siden, gik det op for mig, at jeg var blevet hacket. Nogen har jer har sikkert oplevet, at få en advarsel, hvis I prøvede at gå ind på Anna’s Plads. Min IT-mand har heldigvis fået det fikset nu, så man roligt kan bruge Anna’s Plads igen. Det har stået på et stykke tid, og har betydet, at flere af jer har været et smut omkring Rusland, når I har besøgt Anna’s Plads. Hvad der så er sket derovre, ved jeg ikke. Men vi ved, hvordan det er sket. Anna’s Plads har delt server med et andet site, som aldrig rigtig blev til noget. Der blev installeret et indkøbsmodul til en webbutik, og det har haft sikkerhedshuller. Da sitet ikke blev passet med opdateringer o.s.v., er der ingen der opdager hullet, og hackerne får frit slag. Det site er lukket nu, og jeg deler ikke server med andre mere! Det må svare lidt til at være nabo til en have, hvor der gror Bjørneklo og ingen fjerner dem,  eller at købe en plante der er fyldt med dræbersnegleæg.

Meget passende kommer her lidt billeder af rosen New Dawn som er i blomst nu.

Den har haft et par hårde vintre, men den har kæmpet sig op, og er nu på vej hen over hegnet igen.

En sart smuk lyserød farve.