Article
3 comments

12 skønne jomfruer

Det bliver ikke til så meget bloggeri for tiden. Der er feriestemning over hus og have, og der bliver slappet meget af. Det er dejligt 😉

Jomfru i det grønne, Nigella damascena, vokser vildt i skærehaven. Jeg er egentlig overrasket over, hvor mange forskellige, der er. Jeg har sået et par gange i rækker, og i år dukker de selvsåede op rundt om i bedet. Her er 12 klikbare skønheder.

I eftermiddag skal der nusses lidt i bedene. Ukrudtet holder ikke ferie 😉

3 Comments

  1. Så flotte de var! Jeg har lest om den men aldri prøvd den selv. Bra at du koser deg og slapper av 🙂

    Reply

  2. Skønjomfruer 🙂 Og sikke mange, Ina – her har vi sået vores allerførste af slagsen, stærkt inspireret af Signes mange billeder af dem sidste år, så nu kan jeg jo glæde mig endnu mere til at de også selvsår sig.

    Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield