Løg og knolde, Stauder, Ture, , ,

Samsø og det rosarøde bed

Der er langt mellem blogindlæggene i øjeblikket. Der er også langt mellem besøgene rundt i blogland. Der er alt for meget andet i øjeblikket. Sådan er det bare. Men et blogtræf ville jeg nu ikke gå glip af, så i lørdags gik turen til Samsø. Billeder får I ikke nogen af, for også denne gang glemte jeg kameraet hjemme på spisebordet. Det er ved at blive en dårlig vane, jeg ved det 😉 Turen fortoner sig nu ikke i det uvisse af den grund. Nej, det var super hyggeligt at møde både gamle kendinge og nye ansigter, og det glemmer man ikke lige med det samme. Turen derover var lang, men det gjorde overhovedet ikke noget, for så var der endnu mere tid til snak i bilen og på færgen med de tre andre bloggere, og det samme gjorde sig gældende på hjemturen. Blogtræffet i Lisbeths have havde det hele og var vidunderligt for en haveblogger. Det er heldigvis beskrevet også med billeder på mange andre blogge, så jeg vil i stedet vise billeder fra mit rosa bed.

Det hedder det rosa bed, for sådan ser det ud det meste af tiden. Men lige nu er det mest pink-rødt. Tulipanerne er fra en klump, der ikke blomstrede mere, da jeg flyttede ind i haven. Jeg delte den, og nu er der hundredevis af dem i denne skønne farve.

Jeg har flyttet alle de lyserøde forglemmigej over i bedet. Dem er der kommet mange af i år, og jeg er spændt på, om de også ser sådan ud, når de frøformerer sig næste år.

Geranium Inwersens Variety er bunddække i dele af bedet sammen med Geranium Phaeum.

Tulipanen Drumline står lige ved siden, og den passer jo meget godt til de andre lige nu.

Tulipanerne skal stornydes lige nu, for med de varmegrader, vi har lige nu, går det meget hurtigt.