Løg og knolde, Stauder, Ture

Samsø og det rosarøde bed

Der er langt mellem blogindlæggene i øjeblikket. Der er også langt mellem besøgene rundt i blogland. Der er alt for meget andet i øjeblikket. Sådan er det bare. Men et blogtræf ville jeg nu ikke gå glip af, så i lørdags gik turen til Samsø. Billeder får I ikke nogen af, for også denne gang glemte jeg kameraet hjemme på spisebordet. Det er ved at blive en dårlig vane, jeg ved det 😉 Turen fortoner sig nu ikke i det uvisse af den grund. Nej, det var super hyggeligt at møde både gamle kendinge og nye ansigter, og det glemmer man ikke lige med det samme. Turen derover var lang, men det gjorde overhovedet ikke noget, for så var der endnu mere tid til snak i bilen og på færgen med de tre andre bloggere, og det samme gjorde sig gældende på hjemturen. Blogtræffet i Lisbeths have havde det hele og var vidunderligt for en haveblogger. Det er heldigvis beskrevet også med billeder på mange andre blogge, så jeg vil i stedet vise billeder fra mit rosa bed.

Det hedder det rosa bed, for sådan ser det ud det meste af tiden. Men lige nu er det mest pink-rødt. Tulipanerne er fra en klump, der ikke blomstrede mere, da jeg flyttede ind i haven. Jeg delte den, og nu er der hundredevis af dem i denne skønne farve.

Jeg har flyttet alle de lyserøde forglemmigej over i bedet. Dem er der kommet mange af i år, og jeg er spændt på, om de også ser sådan ud, når de frøformerer sig næste år.

Geranium Inwersens Variety er bunddække i dele af bedet sammen med Geranium Phaeum.

Tulipanen Drumline står lige ved siden, og den passer jo meget godt til de andre lige nu.

Tulipanerne skal stornydes lige nu, for med de varmegrader, vi har lige nu, går det meget hurtigt.

9 thoughts on “Samsø og det rosarøde bed

 1. Hej Ina
  Tak for sidst – det var hyggeligt at mødes irl, so to speak – og jeg har det faktisk ligesom dig, så det var godt jeg tog John med, for han havde husket apparatet!
  Så denne gang fik jeg taget billeder.
  Dejlig dag i en skøn have!

 2. Hej Ina, det var hyggeligt at møde dig og tak for sidst 🙂 Ærgerligt med det camera, men der er mange billeder fra Samsø på vi andres blogge, så dem må du “låne”.

  Det er en fantastisk flot tulipan, du viser på det første billede. Den har du ikke navnet på?
  Ulla

 3. Hej Ina,

  Tak for sidst. Det er en dejlig tulipan på det første billede. Der sker mange ting i øjeblikket, og det er heller ikke hver dag jeg synes der er tid til at lave indlæg. Men det er jo heller ikke nødvendigt.

 4. Hej Ina
  Heldigvis er der billeder på mange andre blogge, så det gør ikke så meget, at du glemte kameraet derhjemme. Det var en dejlig dag, som vi kan leve på længe, og det var dejligt for mig, at så mange tog sig tid til at komme trods travlhed i haven.
  Skønne arvede tulipaner du viser her.
  Kh
  Lisbeth

 5. Hej Ina.
  Godt du tog dig tid til Samsø turen, det var super hyggeligt at se dig igen. God varm uge.
  Kh Lone

 6. Hvor er jeg vild med dit pink-rosa-røde bed! Det er præcis sådan (med andre planter) jeg har tænkt mig at rød kan komme til at glæde i min have.

  Og – ja – det var velnok en dejlig dag, vi havde sammen på Samsø! Jeg ved ikke helt hvad det er, måske det, at vi allerede er på bølgelængde via vores fælles interesse, for vi kom da rigtigt rundt om livet og universet på de timer! Tak for skønt samvær!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield