Løg og knolde, Stauder, , ,

Fra det lyse til det mørke

Det er ikke svært at finde på noget at skrive om eller finde egnede motiver til fotografering i øjeblikket. Der springer noget nyt ud i haven hver dag, og jeg vil så gerne have det hele med på bloggen, men det er uladsiggørligt. Det bliver noget rod, så i dag bliver det billeder af de hvide, som endnu ikke har været på bloggen i år, og de helt mørke som lige er sprunget ud sammen med dem som er lige ved. Der er mange billeder denne gang, so be prepared og husk de er klikbare 😉

Hvide vibeæg.

Tulipanen Mount tacoma er lige sprunget ud.

Liljeformet tulipan. Hører til de navnløse 😉

Narcuíssen Treamble er også lige sprunget. Den er lille af højde og i blomsterhovedet, men meget smuk.

Tulipanen Spring Green er super flot med sine grønne aftegninger på den hvide blomst.

Queen of Night er også lige sprunget ud. Jeg har den i stort antal, og den kommer trofast igen år efter år, og hver gang er jeg lige begejstret.

Lige en gang tæt på også 😉

Et par stykker af disse er dukket op i mellem Queen. Smukke er de, men det skyldes vist nok en svampesygdom, at de får det flammede udseende. Det skulle også være derfor, at den type tulipaner ikke holder så mange år.

Finalen bliver en pæonknob. Pæonerne vokser med stormskridt hver dag. De er nu ca. 60 cm høje og med store knopper på.

Det har iøvrigt været en dag med tid til at nusse rundt i bedene og klippe afblomstrede hyacinter og perlehyacinter af, luge lidt hist og pist, slå græsset, binde clematis op, flytte et par planter ….. skøn store bededag 😀