Shopping til haven, Stauder, , , ,

Så gik der vist shopping i den igen

Jeg havde regnet med, at her skulle komme en liste over alt det, jeg havde sået i køkkenhaven i dag. Men såningen sprang jeg i første omgang over, da der har stået en strid østenvind ind over haven hele dagen. Kartoflerne kom i jorden, men så var der lige det lagersalg hos krasilnikoff, og på vejen hjem ville jeg lige indenom Anne Stine Stauder for at købe en vild kørvel, som erstaning for mit mislykkede såprojekt af selvsamme.

Det er jo rigtig dumt ikke at benytte sig af gode tilbud og et stort udvalg af specielle planter, så det gjorde jeg 😉 Det blev til

  • 2 stk. mørkløvet vild kørvel, Anthriscus sylvestris ‘Ravenswing’
  • 1 stk. mørkløvet jacobsstige, Polemonium yezoense Purple Rain
  • 1 stk. brogetbladet kærmindesøster, Brunnera macrophylla Jack frost
  • 1 stk. kærmindesøster med gule blade, Brunnera macrophylla Diane’s Gold
  • 1 stk. engblomme, Trollius Orange Prinsess
  • 1 stk. vandkande
  • 1 stk. udetermometer
  • diverse hynder, puder og dimser

Så fik I en liste alligevel 😉 Klik på billedet, så bliver det stort nok til, at man kan se skiltene på planterne.

Jeg havde et par aftaler i weekenden, så jeg kom ikke på plantemarked, men det har jeg jo sådan set kompenseret for på anden vis. 😉 Der har heldigvis også været lidt tid til haven, så jeg fik endelig klippet roser og lavendler ned og græsset fik den første klipning og trimning. I morgen skulle vinden lægge sig, og nu kan man heldigvis nå et par timer i haven efter aftensmaden, så mon ikke der kommer nogle frø i jorden.