Løg og knolde, Træer

En aftentime i haven

Jeg nåede lige en god time i haven her til aften. Det er vidunderligt, at det nu er så længe lyst. Nu mangler vi bare lidt varme, for det var hundekoldt, så det krævede forede regnbukser og ekstra trøje under den tykke havejakke for at holde det ud. En fed fornemmelse både på den gode og den fysiske måde 😉
Det er staudebedene, som jeg ordner. Det har holdt lidt hårdt i år, men nu er jeg ved at nå igennem første lugning og nedklipning af visne staudetoppe. Køkkenhaven ligger nærmest ubrugt hen, men det gør ikke så meget, for jordtemperaturen hos mig er kun på 5-6 grader, og det er der ikke ret meget som spirer i. Man kan tjekke jordtemperaturen på landbrugsinfo.dk.
Jeg nåede ikke, at få taget billeder før det blev for mørkt. Det var det, jeg nåede i går, så I får et par af dem med de skønne sager som blomstrer nu.

De ternede vibeæg er jeg ret vild med, og de trives heldigvis fint, for der bliver flere og flere af dem.

Blodblommen som jeg plantede sidste forår blomstrer så smukt lige nu.

De italienske scilla har også lige begyndt blomstringen.

I morgen når jeg kommer hjem fra arbejde, satser jeg på at plante søndagens fynske indkøb. Temperaturen skulle snige sig helt op på 12-13 grader om eftermiddagen 🙂