Boganmeldelser, Litteratur, , ,

Påskeforberedelser og gentagelser

I går lå der en af de gode pakker i postkassen. Det var bogen “Dekorera vackert” af Minna Mercke Schmidt, som jeg bestilte på udgivelsesdagen.

Minna har bloggen Blomsterverstad, og jeg er helt vild med hendes stil. Hun laver kranse, buketter, dekorationer og borddækning med blomster og materialer fra naturen på en vidunderlig måde. Bogen er fyldt med smukke billeder, som følger årets gang.

Der er gode anvisninger på DIY uden at det er alt for svært, dejligt 😉

Lige nu er det foråret og påsken, som helt naturligt er det som fænger mest. Men på vej hjem i toget i dag bladrede jeg helt hen til julen, og så fandt jeg en af grundene til, at jeg er så vild med hendes stil.

På side 100 er der et billede med mostræer magen til dem, som jeg frembragte til jul. Se selv HER og HER 😀
Dengang kendte jeg ikke hendes blog, men havde set det i det engelske “Country homes & interiors”. Det er det samme billede, så Minna må have leveret stof til tidsskriftet.

Sjovt som tingene nogen gange går i ring. Den 11. marts i år havde jeg et indlæg som hed “Nyt i krukkerne“. Da jeg udgav det, opdagede jeg at urlen endte med et 2-tal. Det viste sig ganske rigtigt, at jeg  havde haft et indlæg d. 10. marts 2011, som også hed “Nyt i krukkerne“. Dengang var der 7 graders nattefrost og let snevejr! Godt at det er blevet tidligere forår i år 🙂