Løg og knolde, Stauder

Nyt i krukkerne

Det har været en skøn weekend med tid til plantenusseri. Jeg har holdt fingrene væk fra staudebedene. De har godt af at beholde vintertøjet på lidt endnu. “Frost på udsatte steder” er her, så det er bedst at vente. Jeg har i stedet nusset på gårdspladsen. Krukkerne med små grantræer og sukkertop er blevet skiftet ud med lørdagens planteindkøb af hornvioler og anemoner.

De lyslilla hornvioler og tacetterne er indkøbte, men dorothealiljerne er fra haven.

Her er flere af de indkøbte hornvioler. Jeg er ikke god til sammenplantninger, så hver slags i hver sin krukke 😉

Dem har jeg så i stedet mange af. Der er vist ikke andre her i byen, som har så mange af dem i forhaven. Det er lidt klichéagtig med en bænk med blomster og lanterner, men den gør sig altså meget godt på den kedelige gårdsplads.

Her er det hvide perlehyacinter, anemoner og vintergækker. De sidste er fra haven.

De hvide anemoner købte jeg for et par uger siden, og nu er de helt sprunget ud.

Så er gårdspladsen kommet af med vintertøjet 😉