Article
16 comments

Nyt i krukkerne

Det har været en skøn weekend med tid til plantenusseri. Jeg har holdt fingrene væk fra staudebedene. De har godt af at beholde vintertøjet på lidt endnu. “Frost på udsatte steder” er her, så det er bedst at vente. Jeg har i stedet nusset på gårdspladsen. Krukkerne med små grantræer og sukkertop er blevet skiftet ud med lørdagens planteindkøb af hornvioler og anemoner.

De lyslilla hornvioler og tacetterne er indkøbte, men dorothealiljerne er fra haven.

Her er flere af de indkøbte hornvioler. Jeg er ikke god til sammenplantninger, så hver slags i hver sin krukke 😉

Dem har jeg så i stedet mange af. Der er vist ikke andre her i byen, som har så mange af dem i forhaven. Det er lidt klichéagtig med en bænk med blomster og lanterner, men den gør sig altså meget godt på den kedelige gårdsplads.

Her er det hvide perlehyacinter, anemoner og vintergækker. De sidste er fra haven.

De hvide anemoner købte jeg for et par uger siden, og nu er de helt sprunget ud.

Så er gårdspladsen kommet af med vintertøjet 😉

 

16 Comments

 1. Ih,…. hvor skønt. Foråret breder sig lige så langsomt – der er også gang i min lille forhave.

  Reply

  • Ja, det er super skønt 😀

   Nu har jeg endelig fået lagt Villa Landly på min blogroll. Jeg har manglet det rigtige link, men nu fandt jeg det 😉

   Reply

 2. Det ser rigtig indbydende ud :0)

  Jeg er heller ikke til sammenplantninger i krukker, synes det kan virke forvirrende, så hellere mikse krukker i bedste Dalby stil.

  Go´dag til dig,

  Reply

  • Det må være Dalby stil i mikro udgave. Hans krukker er vist lidt større 😉

   Reply

 3. Da jeg så dit indslag i blogrollen, tænkte jeg…. der er garanteret hornvioler. Det var der og så i mine egne yndlingsfarver hvid og lyseblå – dem skal jeg også have mange af i år. Det ser så fint ud med dit forårsarrangement med bænken. Jeg må vist også snart på årets første planteskolebesøg.

  Reply

  • Hornvioler er et must på denne årstid. De er så fine og lette i udtrykket

   Reply

 4. Hej Ina.
  Pyt med at pynteri på bænken er lidt klicheagtigt, det ser fantastiskt ud 🙂
  Nyd din uge .
  Kh Lone

  Reply

 5. Åh hvor bliver man da bare glad og sikken en velkomst når man kommer ind på gårdspladsen. Jeg syntes ikke der er noget klichéagtigt over det overhovedet – jeg elsker det og vil også snart flytte min bænk ud fra den overdækkede terrasse ;0)

  Knus Dorthe

  Reply

 6. Hvor ser det skønt og meget forårsagtigt ud. Det letter gevaldigt med de gule, hvide, blå og lilla farver blandt alt det brune og grå…. uha hvor jeg trænger til forår.

  Reply

 7. Det ser godt ud… lige som jeg kan li det :o)
  Jeg kan heller ikke lade være med at købe nyt hvert forår… jeg har bare ikke fået dem i krukkerne endnu :o)

  Ha en go dag…

  Reply

 8. Æjhhhh… jeg skal altså vænne mig til, at lave mine smileys anderledes på din blog… det skulle altså være glade smileys… ;o)

  Reply

 9. Jeg synes ligesom alle de andre at det ser super dejligt ud. Det er jo en grund til at visse elementer (som blomster på bænk) bruges meget og den grund er jo at det ser dejligt og indbydende ud. Desuden er det jo altid personligt fordi blomsterne varriere afhængigt af den person der pynter op.

  Glædeligt forår.

  Reply

 10. Hej Ina,
  Hvor ser det skønt ud med alle de smukke forårs krukker.
  Tillykke med din gæsteskribent tjans. Det bliver spændende at følge 🙂
  Kh
  Gitte

  Reply

 11. Det er skønt at genopfriske krukkerne så de matcher årstiden og det er hyggeligt med bænken synes jeg:)

  Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield