Litteratur

Uh, hvor er der koldt derude

Min kål-smoothie-kur har desværre ikke haft den helt optimale virkning. Det kan jo godt være, at det havde været værre, hvis jeg ikke havde drukket dem. Men efter at have slæbt mig på arbejde de første dage af ugen, er jeg nu slået hjem igen. I dag bevægede jeg mig et kort øjeblik udenfor, og hold da op hvor var det koldt. Her var minus 9 i morges, og nu er den helt oppe på minus 6. Mit ærinde udenfor var hen til postkassen, og der lå til min store glæde februar-nummeret af “Haven”. Masser af læsning om forspiring og alt muligt andet haveguf. Det fik mig i polarudstyret endnu en gang og smutte ned i skuret efter en pose med såjord. Den er nu sat til optøning i bryggerset. Jeg har sået lidt stauder for et par uger siden, og nu er det ved at være tid til artiskokker og chili. Det må blive i weekenden. Nu vil jeg kravle hen i sofaen og fordybe mig i Haven. Det kan iøvrigt også læses på nettet HER.