Litteratur

Uh, hvor er der koldt derude

Min kål-smoothie-kur har desværre ikke haft den helt optimale virkning. Det kan jo godt være, at det havde været værre, hvis jeg ikke havde drukket dem. Men efter at have slæbt mig på arbejde de første dage af ugen, er jeg nu slået hjem igen. I dag bevægede jeg mig et kort øjeblik udenfor, og hold da op hvor var det koldt. Her var minus 9 i morges, og nu er den helt oppe på minus 6. Mit ærinde udenfor var hen til postkassen, og der lå til min store glæde februar-nummeret af “Haven”. Masser af læsning om forspiring og alt muligt andet haveguf. Det fik mig i polarudstyret endnu en gang og smutte ned i skuret efter en pose med såjord. Den er nu sat til optøning i bryggerset. Jeg har sået lidt stauder for et par uger siden, og nu er det ved at være tid til artiskokker og chili. Det må blive i weekenden. Nu vil jeg kravle hen i sofaen og fordybe mig i Haven. Det kan iøvrigt også læses på nettet HER.

9 thoughts on “Uh, hvor er der koldt derude

 1. Øv for dig, jeg håber at du bliver frisk så vi kan ses til blogkaffe hos Berit, så rigtig god bedring.
  Ja det er koldt, men jeg nyder at komme ud og mærke frosten og vinteren selvom det ser ud som om planterne i haven har fået et akut chok og er ved at falde døde om.
  Det begynder at rykke i lysten til at så, jeg morer mig over dig for jeg var også ved at springe ud efter jord til optøning da jeg læste artiklen i Haven for et par timer siden – det bliver dog nok først imorgen, hvis jeg kender mig selv ret;o)

  1. Jeg satser helt klart på at være frisk til på søndag. Nej, sikke noget vrøvl. Jeg er frisk på søndag 😉

 2. Ja, koldt er det blevet, og her på Fyn har det sneet on and off det meste af dagen – smuk stille sne med solstrejf.

  Jeg har ikke fået HAVEN endnu – men det har alle andre vist, ser det ud til :-/

  God bedring.

  Kh. Marlene

 3. Ja, det er kaldt både i Danmark og i Norge. Her var det minus 16 i går og “bare” 11 nå. Jaja, det blir nok vår og sommer i år også engang… 🙂

 4. Selvfølgelig er du frisk til på søndag. Ind under dynen med en kålsmoothie tilsat en god sjat vodka :-). Jeg glæder mig i hvert fald til at se dig! Og, så sætter jeg lige computeren til svagt seeende. Så kan jeg måske også læse Haven 🙂

  Rigtig god bedring
  Birgitte

 5. Øvvv… jeg har heller ikke fået Haven endnu, – men jorden er sat til optøning 😀

  God bedring, og måske du får det bedre hvis du IKKE drikker kålsmoothie…. 😉

 6. God bedring, vi er lidt i samme båd – øv.

  Har du prøvet te af fint revet frisk ingefær?

  Det smager ikke godt, men skulle have en god effekt, og jeg syntes også at det hjælper 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield