Stauder

Hot summer

Det orange input til x-faktor hos Moseplassen må være Echinacea Hot summer.

Den blev købt i efteråret og plantet i det nyanlagte orange bed. Det er fyldt med tulipaner, hyacinter og andre løgvækster i orange flammende farver. Jeg tror, at det bliver et fantastisk skue når forestillingen starter, og ikke mindst når hot summer springer ud 😀

12 thoughts on “Hot summer

 1. Hej Ina,
  Det er vel nok en super valg. Den en enorm smuk og har den dejligste farve.
  Held og lykke i konkurrencen.
  Knus Anne

 2. Uuuh Echinacea Hot Summer – den står også i høj kurs her.
  Desværre bor den endnu ikke i haven – men mon ikke den snart flytter ind, den er da helt uundværlig.
  Du må endelig vise os det orangebed når forestillingen tager fat – det bliver skøøønt :o)

 3. Aj, nu kan jeg da ikke huske om jeg fik flyttet min Sundown til det nye orange bed – det kom jeg til at tænke på da jeg så dit indlæg her. Mon ikke Hot Summer og Sundown vil stå flot sammen i et bed – jeg går ud fra din er lidt mørkere end min i nuancerne.

 4. Tak for alle kommentarerne. Jeg har store forventninger til det orange bed, så jeg er helt sikker på, at det bliver til adskellige indlæg med billeder i løbet af året 🙂

 5. En vakker orange kandidat. 🙂

  Takk for at du ville være med i Løv lotteriet mitt. Lodd nr. 54 og 55 står det Ina på. Kjempehyggelig at du ville bli med meg på ferden også!
  Tvi tvi fra Huldra. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield