Løg og knolde

De lilla kugler

Jeg elsker lilla blomster, og hvad skal man så vælge for en blomst, hvis man kun må vælge en? Det afhænger også lidt af tidspunktet, for jeg begejstres altid i nuet. Lige nu er der hvidt udenfor, men ellers er der hele tiden noget nyt som blomstrer i havesæsonen, og så er det dem, som jeg falder i svime over 😉 Det er rigtig svært at vælge, men det bliver prydløg, allium.Den er helt fantastisk med sine høje strunke stilke med de lilla blomsterkugler. 😀

Det er mit bidrag til X-faktor i dag hos Moseplassen.

18 thoughts on “De lilla kugler

  1. Vilket fint val du tog, Allium i alla varianter är jag också glad i, den lila, Purple Sensation är väl den som jag har mest av. Härliga, vackra, speciellt mot din vägg, lycka till 🙂

  2. Allium er virkelig en nydelig blomst, den
    har jeg ønsket meg i alle år, men først i år
    skal jeg plante den. Nydelige bilder du har!

  3. Godt valgt – De er simpelthen også bare fantastisk smukke Ina……og glæden er stor når blomsterstandene begynder at åbenbare sig……se nu kan jeg bare slet ikke vente til maj…..SUK ;0)

  4. Jeg er også vild med de lilla kugler… som de står der højt hævet over andet, med ret ryg…. lækkert :o)

    Ha en go dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield