Frø, Vinter, , ,

De første spirer og de sidste mænd

Det første er ganske vist. Under plastikken i bryggerset er årets første forspiringer kommet op. Det er vinrød røllike, Achilles millefolium cassis som strækker sig mod lyset. De er nu flyttet ud i havestuen, hvor der er lyst og frostfrit men køligt.

I havestuen står der en del andre stauder, som er kuldekimere, så det varer lidt før, der er liv at spore i de potter. De skulle egentlig være flyttet helt udenfor i går, men sneen faldt det meste af dagen, så jeg fik aldrig taget mig sammen til at pusle udendørs. Det gjorde til gengæld huset yngste, som elsker sne.

Næsten 18 og HHX-elev men ikke for gammel til snemandsbyggeri 😉 Der var tø i luften, så forholdene var perfekte til sneformning.

Jeg håbede også, at de få plusgrader var vendepunktet, som fik kulden til at trække sig tilbage. Desværre nåede termometret ned på -9,6 i morges, så tilbage til start igen.  Og alligevel ikke, for vejrudsigten for den næste uge har overvægt i rød i forhold til blå farve, så nu må det være de sidste snemænd i denne omgang 🙂