Lidt af hvert, , ,

Styr på sagerne

Det her er vårsalat eller feldsalat, som den også kaldes. De små rosetter kan bruges som salat og smager helt fint. De pibler op ude i køkkenhaven lige nu, som det ses af billedet. De er selvsåede alle sammen, og er ret nøjsomme hvad angår voksested. Og nej, jeg har ikke styr på dem, og pyt med det, for jeg færdes ikke så meget på stien lige nu.
Til gengæld færdes jeg meget i blogland, dog ikke altid så meget som jeg gerne vil, og jeg får heller ikke altid lagt så mange kommentarer, som gerne vil. Det er der flere årsager til. Den ene altoverskyggende er tiden. Fuldtidsarbejdet og familien har førsteprioritet. En anden årsag er at jeg roder lidt rundt derude eller nærmere har gjort. Nu har jeg nemlig fået en blogroll. Jeg har kæmpet længe med at få en, så jeg kan følge med i alle de andre skønne blogs, som jeg gerne vil. Min blog kører på WordPress, og det kan rigtig mange gode ting og er et frit og uafhængigt Open source-program. Men jeg har endnu ikke fundet en dynamisk blogroll, der kan bruges, og som samtidig ikke lægger bloggen ned hver gang, man prøver at åbne den. Den bliver så langsom, at man mister tålmodigheden. Jeg har brugt andres blogrolls, men har savnet at have min egen med lige præcis de blogs, som jeg gerne vil følge med i.
Nu har jeg har løst problemet ved at oprette en blog på blogspot til min blogroll. Her har jeg styr på nye indlæg på alle de andre skønne blogge, som jeg så gerne vil følge med i. Det er selvfølgelig haveblogge, haveblogge, haveblogge og så lidt andet. Det er ikke sikkert, at jeg når at følge mere med, eller når at kommentere mere end før. Men om ikke andet har jeg fået styr på, hvad det er jeg ikke når 😉
Jeg har lagt den som et menupunkt i højre sidebar, og den hedder Anna’s Plads blogroll.
Når der bliver udviklet en brugbar WordPress-udgave, har jeg lovet min it-mand, som sværger til Open source, at flytte den tilbage 😉

I min tid som blogger har jeg åbenbart også fået oprettet flere forskellige Google-konti, og nogle af dem har jeg ikke adgang til mere. Det er noget værre roderi. Der er sikkert flere af jer, som har oplevet, at jeg melder mig ud som fast læser, og så melder mig ind igen kort efter, eller også er jeg tilmeldt flere gange med forskellige konti. Men det er der vel ikke nogen, som har noget imod.  Det er alt sammen forsøg på at rydde op i kontiene. Jeg ved ikke om det lykkes, og hvis ikke, så er det nok ikke værre end vårsalatens vækst i køkkenhaven. Det gør ingen skade, og nu har jo min egen blogroll 🙂