Grønsager, Løg og knolde, , , , ,

Kulden kommer

Det har været en weekend med lidt blandet vejr. Snebyger som hurtigt endte i sjap og nogle få solstrejf ind imellem. Men nu siger vejrudsigten, at det bliver koldt. Ikke så meget sne men frost både dag og nat den næste uges tid. Jeg har været et par timer i haven i dag og ordnet lidt småting. Juletræet blev klippet i mindre stykker og brugt som dække over sarte planter. Artiskokkerne står stadig flot, så de fik et ekstra lag gran. I køkkenhaven er der masser af frisk og frodig persille. Palmekålen er også flot nu. Jeg havde nogle voldsomme angreb af kålsommerfuglelarven, som forvandlede den til skeletkål. Men mange af dem kom sig heldigvis igen. De tåler også nogen frost, så dem har jeg fortsat glæde af. Den røde grønkål er bedst, når den har fået frost, og den giver en flot farve til køkkenhaven nu. Erantis pibler op rundt i haven. Her er det under kvædebusken. Det gør vintergækkerne også. De klarer alle sammen frosten, så kulden kan bare komme an 😉