Lidt af hvert, Litteratur, ,

Et nyt år begynder

Juletræet kom ud forleden og julepynten blev pakket ned i går. Desværre er virussen stadig aktiv, men heldigvis ikke slem nok til at forhindre årets første haveaktiviteter. Et nyt haveår begynder, og det betyder i første omgang aktiviteter som planlægning, armchargardening, sortering af frøposer, frøbestilling m.m. Alt sammen skønne ting, som man kan kaste sig over lige her og nu uanset vind og vejr. I postkassen i går lå de nye numre af Haven og Praktisk økologi. Der er til mange timers fordybelse i, hvad der kommer til at ske i det kommende år, praktiske how to do artikler og grobund for drømmetænkning. Alt sammen det som giver os energi og drive til det nye haveår.  Jeg ønsker alle et godt Nytår med et foto af kvæden, som blomstrer derude lige nu.