Ture, Værkstedsting

Udehygge

Så blev der endelig tid til at være ude i dagslys. Det er en luksus i øjeblikket, som både skal udnyttes og nydes. I går var vejret kun til indendørsbrug. Men i dag klarede det op, og  selv om solen kun kom i få strejf og der var sus i vinden, blev det til lidt udendørs sysler. Vinduerne blev pudset udendørs i stue og køkken. Enormt tiltrængt, da jeg bor ud til en stærkt trafikeret hovedgade. De blev pudset indendørs i går.På gårdspladsen fik jeg skiftet græskarene ud med lidt mere julet. Græskarene var egentlig hele og faste endnu, men vi har set på dem i et par måneder. Nu skal der være gran, kogler, kranse og hyacinter. Lanterne er også vigtige. Det er dem jeg kan se til hverdag i mørket 😉 Her en foran bryggersdøren. I haven er det lige før julerosen springer ud. Det er en trofast supermarkedsmodel, som jeg plantede ud for nogle år siden, og den trives og bliver større for hvert år. Min eneste Helleborus, men her er noget, som jeg vil til at dyrke lidt mere. De lyser op, når der ikke er så meget andet i haven.

Om eftermiddagen blev det også til en tur til Skamstrup Mølle, som holdt julemarked på alle etager. Vi købte en skøn honningkage, som vi tog med hjem til eftermiddagsteen, hvor det andet lys i adventskransen blev tændt.

11 thoughts on “Udehygge

 1. Hvor ser der hyggeligt ud på og omkring bænken. Det er skønt med levende lys i mørket.

 2. Hej Ina
  Hvor ser det hyggeligt ud 🙂 Elsker at se hvordan andre pynter op udenfor – dejligt med inspiration.
  Jeg har også fået pyntet op hjemme hos – kanen er blevet pyntet med lanterner som kan tændes men også elektrisk og juletræet er sat op.
  Har du din julerose i en krukker? Jeg har en som står i et bed som ikke rigtig blomstrer men fandt her i efteråret en lille stikling på min gårdsplads selvom det er flere år siden at der har stået en julerose der. Så håber på at der kommer snart lidt blomster.
  Fortsat god dag herfra.
  Mange hilsener Karina

  1. Nej, min julerose er plantet ud i et bed. Jeg havde egentlig tænkt mig at grave den op og sætte den i en krukke ved hoveddøren, hvor den skulle pynte. Men så opdagede jeg, at den havde fået et meget stort rodnet, og tænkte at det nok var bedst at lade den blive i bedet. Det er heldigvis i nærheden af bryggersdøren, så jeg ser den også på denne årstid 🙂

 3. Brrrr, man skulle have været i din del af landet i går. Hos os var det bidende koldt. Det tegnede ellers lyst med vindstille og sol oven på tordenvejr og lyn i den tidlige morgenstund. Det var i midlertid synsbedrag! Jeg fik nu julet lidt udenfor, men det var på trods og slet ikke på dit niveau. Skønt ser det ud og det er da vigtig med lanterner. Også så du kan nyde synet om aftenen, hvor du er hjemme. Desværre er jeg vist kommet til at slå vores julerose ihjel. Jeg skammer mig og ærgrer mig. Nu må vi vente til marts og påskeklokkerne.

  Ha´en god dag
  Birgitte

  1. Jeg ved ikke, om jeg er enig med dig i niveau spørgsmålet. Jeg synes din granguirlande er helt fantastisk. Det bliver næste års udfordring hos mig 😉

 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud med julet pynt og lanterner.
  Utroligt så langt din julerose er, wow. Den kunne da godt se ud som om den vil blomstre til jul 🙂

 5. Jeg nød også de lyse timer udendørs igår. Det ser simpelthen så hyggeligt ud med lanterner m.m. på din gårdsplads og hvor nåede du meget – både julemarked og vinduespudsning:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield