Lidt af hvert, Litteratur, ,

Nu skal der læses og bages

Da jeg kom hjem her til aften lå der 2 pakker i postkassen til mig. I søndags var jeg nemlig den heldige vinder af ikke mindre end 2 give aways. Fra Birgittes blog Havebloggen er det sidste nye nummer af tidsskriftet “Country homes & interiors”, som jeg nu er blevet ejer af . Ud over en masse skøn læsning om engelsk country indretning og have, som jeg vil slupre i, er der også en interessant artikel om Ilex(kristtorn) som kan formes og klippes på samme måde som buksbom. Især fordi Buksbom i øjeblikket rammes hårdt af svamp mange steder.

Fra Marlenes blog Min gamle jul vandt jeg gamle udstiksforme, linseforme og en klejnespore. Jeg har endnu ikke bagt småkager i år, så de kommer meget belejligt. Jeg samler på kageforme, nye som gamle, så jeg har en pæn samling allerede. De bliver både brugt til bagning og pynt. Men der var flere imellem, som jeg ikke havde, bl.a. skotsterier, and, haj, måne, lusekat og en rombe.