Lidt af hvert, Litteratur

Nu skal der læses og bages

Da jeg kom hjem her til aften lå der 2 pakker i postkassen til mig. I søndags var jeg nemlig den heldige vinder af ikke mindre end 2 give aways. Fra Birgittes blog Havebloggen er det sidste nye nummer af tidsskriftet “Country homes & interiors”, som jeg nu er blevet ejer af . Ud over en masse skøn læsning om engelsk country indretning og have, som jeg vil slupre i, er der også en interessant artikel om Ilex(kristtorn) som kan formes og klippes på samme måde som buksbom. Især fordi Buksbom i øjeblikket rammes hårdt af svamp mange steder.

Fra Marlenes blog Min gamle jul vandt jeg gamle udstiksforme, linseforme og en klejnespore. Jeg har endnu ikke bagt småkager i år, så de kommer meget belejligt. Jeg samler på kageforme, nye som gamle, så jeg har en pæn samling allerede. De bliver både brugt til bagning og pynt. Men der var flere imellem, som jeg ikke havde, bl.a. skotsterier, and, haj, måne, lusekat og en rombe.

11 thoughts on “Nu skal der læses og bages

 1. Dejligt med små overraskelser her i december. Lyder også som nogle skønne dejlige gaver lige til at gå igang med at nyde her i december..
  God dag til dig..
  Mange hilsener Karina

 2. Kære Ina, du er i det heldige hjørne med de skønne gevinster, har du husket at spille med om alle de millioner der trækkes i aften?
  Hyg dig hilsen Lisbeth

  1. Jeg er ellers ikke lotto-spiller. Fornuften siger jo, at det er ren tilsætning, men måske skulle jeg have gjort det i dag 😉

 3. Jeg håber du har købt en kupon til onsdags lotto, for du bor lige nu under en heldig stjerne. Du har sørme også vundet min give away :-). E-mail mig din postadresse og jeg sender pakken.

  Ha´en god aften
  Birgitte

  1. Ja, det er helt utroligt. Men lotto nåede jeg ikke, men måske skulle jeg prøve på lørdag. Jeg har lige skrevet på din blog om de super fine gaver, som jeg er rigtig glad for. sender mail om lidt 😀

 4. Kære Ina,

  jeg kan se, at jeg ikke var den eneste, der spurgte, om du havde spillet Lotto – ha, ha. Ret vildt at vinde 3 giveaways på én uge :-)))

  Jeg er glad for, at du kunne bruge gaven.

  Kh. Marlene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield