Juleborde, Ture, , , ,

Inspiration til julebordet

I dag efter arbejde og skole tog vi en pigetur til København for at shoppe og se på juleborde hos Royal Copenhagen. Det er efterhånden blevet en tradition, at vi skal have set julebordene. Det er altid forskellige kendte eller virksomheder, som dækker bordene med Royal Copenhagens produkter.De er tit meget fantasifulde og alt for meget, men super inspirerende. Her er det designeren Anja Vang Kragh og Lise Vang, som har sat et stort blomstrende træ på bordet. Der er lidt “efter festen” stemning over det her 😉
Ellers kan man i år bl.a. se smykkekunstneren Gerda Lynggaard, Perchs Thehandel, skuespilleren Ellen Hillingsø, advokat Merethe Stagetorn  og tidligere udenrigsminister Uffe Ellemanns bud på et julebord. Sidstnævnte med lystfiskertema.

Du kan se flere af bordene HER på deres hjemmeside ved at klikke på pilene i hver side.