Værkstedsting, ,

7 nye træer

I går var der 7 dage til juleaften, jeg fik kreeret 7 små mos-træer til julebordet og jeg fik 7 rigtige i Lotto. Nej, det blev desværre kun til 4 rigtige. Men jeg måtte jo lige prøve efter min helt ekseptionelle heldige uge i blogland, hvor jeg vandt 3 give aways. De to første er beskrevet i forrige indlæg. Den tredje fik jeg af Birgitte fra En landliggers dagbog, og det var en broderet fuglebroche, som jeg havde set mig rigtig meget lun på, en skøn havekop og nogle sjove gaffelplanteskilte. Du kan se præmien HER. Jeg er super glad for den, og jeg tror ikke man kan få for mange gaver 🙂Mostræerne er lavet af oasis, der er beklædt med mos, som er hæftet fast med kramper af elefanttråd(det var det jeg havde) og samlet med rødt sejlgarn i toppen. De står i en potte med ler, som er dækket af mos og hortensiablomster, og en gren fungerer som stamme. Jeg fik ideen fra det tidsskrift, som jeg vandt tidligere på ugen. De skal være en del af borddekorationen til årets juleborde. Lige nu skal de stå i små grupper i vindueskarmen og på kommoden og pynte. I går fik jeg også købt sildetallerkener til julefrokostbordet. Det er 10 stk. Bing & Grøndals juleplatter fra 70’erne og 80’erne til en femmer stykket fra den lokale Røde Kors butik. Jeg har et par dage mere til udtænke resten af borddækningen, for den skal helst være noget særligt. Der kommer helt sikkert billeder, for det der med haven, er sat på pause lige nu 😉