Værkstedsting

7 nye træer

I går var der 7 dage til juleaften, jeg fik kreeret 7 små mos-træer til julebordet og jeg fik 7 rigtige i Lotto. Nej, det blev desværre kun til 4 rigtige. Men jeg måtte jo lige prøve efter min helt ekseptionelle heldige uge i blogland, hvor jeg vandt 3 give aways. De to første er beskrevet i forrige indlæg. Den tredje fik jeg af Birgitte fra En landliggers dagbog, og det var en broderet fuglebroche, som jeg havde set mig rigtig meget lun på, en skøn havekop og nogle sjove gaffelplanteskilte. Du kan se præmien HER. Jeg er super glad for den, og jeg tror ikke man kan få for mange gaver 🙂Mostræerne er lavet af oasis, der er beklædt med mos, som er hæftet fast med kramper af elefanttråd(det var det jeg havde) og samlet med rødt sejlgarn i toppen. De står i en potte med ler, som er dækket af mos og hortensiablomster, og en gren fungerer som stamme. Jeg fik ideen fra det tidsskrift, som jeg vandt tidligere på ugen. De skal være en del af borddekorationen til årets juleborde. Lige nu skal de stå i små grupper i vindueskarmen og på kommoden og pynte. I går fik jeg også købt sildetallerkener til julefrokostbordet. Det er 10 stk. Bing & Grøndals juleplatter fra 70’erne og 80’erne til en femmer stykket fra den lokale Røde Kors butik. Jeg har et par dage mere til udtænke resten af borddækningen, for den skal helst være noget særligt. Der kommer helt sikkert billeder, for det der med haven, er sat på pause lige nu 😉

14 thoughts on “7 nye træer

 1. Dine små træer er helt vildt søde 🙂

  Jeg bruger også gamle juleplatter (arv fra mine svigerforældre), som fisketallerkner til julefrokosten. Der er jo flotte julemotiver på de fleste, og når jeg nu ikke vil have dem på væggen, er det fint at bruge dem som tallerkner 🙂

 2. Du er da en heldig kartoffel, Ina. OG du har fortjent det, synes jeg.
  Hvor er dine små træer yndige! Super god idé.

  Knus og god 4. advendtssøndag fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

 3. Nej, hvor er de smukke – lige min smag 🙂

  Vivik, det var da ellers en god idé med juleplatterne. Har et hav, der står hjemme hos mine forældre 😉

  Kh. Marlene

 4. Vilka söta små träd. Jag har sett lite större men dom här små var verkligen mycket sötare, vilket fin bord det måste bli 🙂

 5. Hej Ina
  sikke nogle fine små træer..De er bare flotte og dejligt at du har beskrevet hvordan man gør. Det er en ide jeg vil afprøve næste år.
  Jeg er vild med dine små potter men synes at de er svære at finde eller er det bare mig??
  Glæder mig til at se dit julepyntede bord.
  Fortsat god dag.
  Mange hilsener Karina

 6. Så flotte trærne dine var! Det var virkelig en god ide. Jeg samler også på danske juleplatter, men det er de fra Kongelig Dansk. De har så mange flotte motiver. Ha en riktig fin juleuke! 🙂

 7. Det bliver spændende at se julebordet med de flotte mostræer og juleplatter. Hvis det ikke lige var fordi jeg har ideer nok til at pynte 10 juleborde, så nappede jeg straks ideen :-).

  Jeg er glad for, at pakken nåede helskindet frem og i sær, at koppen klarede at blive kastet rundt i postcenteret. Og, så glæder det mig meget, at du er glad for brochen. Det er lidt et hjertebarn 😉

  Ha´en god mandag
  Birgitte

 8. Sikke en dejlig idé med små mostræer på julebordene.
  Godt fund med de juleplatter – sådan noget er da altså også bare et lykkefund :o)
  Pyt med lottogevinsten – man ville alligevel bare blive helt kulret af alle de penge ;o)

 9. Det må være en skøn fornemmelse at være så heldig på en uge:O)
  Dine træer er rigtig søde og lige min smag, jeg er også vild med de små rustikke potter og mos er simpelthen et fantastisk materiale.
  Jeg gider også godt se dit julebord med træerne og Bing & Grøndals juleplatter, synes at det er en god ide at bruge dem som sildetallerkner.

 10. Utroligt så kreative folk er 🙂 De er fantastisk søde de små træer. Enkle og naturlige…. lige sådan som jeg kan lide det.

  Glædelig Jul og god fornøjelse med julebordet fra Mette

 11. EJ hvor ærgeligt med lottokuponen når nu du havde en heldig stjerne svævende over dig ;09

  Træerne er meget smukke Ina, og jeg er sikker på dit julebord bliver noget særligt og meget smukt ;09

  Knus Dorthe

 12. Hej Ina

  Smuk broche du vandt fra Birgitte. Tillykke med den. Elsker DIY ting med stil.

  Jeg vil da helt klart prøve at lave noget lignende til næste år. I år har jeg lavet to mosting, en stor krans, og en lille. Mos er så kønt, og det falmer faktisk også pænt.

  Det lyder skønt at du skal i haven. Det tror jeg der er mange af os der overvejer nu hvor det er så mildt i vejret. Det er vel også godt for os efter al den julemad 😉

  kh fra Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield