Stauder

2. juledags roser

Der har ikke været meget udendørstrang over vejret i dag. Det har været gråt i gråt og meget blæsende. Men en lille times tid med oprydning i haven blev det alligevel til. En mandag med dagslys i haven var helt fin til at fjerne visnede klokkeranker med stativer og flytte flyvske blade tilbage i bedene.Til min glæde opdagede jeg, at nu var julerosen, Helleborus Niger, sprunget helt ud. Perfekt timing i år 😉

7 thoughts on “2. juledags roser

 1. Hvor er den bare fin 🙂
  Jeg har en enkelt, men den har ikke helt så godt styr på timingen som din – jeg synes dog, jeg kan ane et par knopper, så forhåbentlig har jeg noget at glæde mig til.
  Glædelig bagjul.
  Knus Signe

 2. Jamen så bliver det jo ikke bedre Ina…….når de smukke juleroser springer ud til jul.

  Det er den skønneste vinterstaude der findes i min optik…….tænk at være så livskraftig at den vil bryde frem i årets mørkeste måneder…….utroligt!!!!

  Fantastisk smukt julebord du fik dækket er sikker på at der var en meget hyggelig stemning omkring hele aftenen…..wwwauuuuu.

  Knus Dorthe

 3. Perfekt med julerose til jul. Det er ikke særlig tit det lykkedes :-). Vores er gået ud, så jeg må vist af sted til Skælskør, mens der stadig er penge i julekonvolutterne……

  Dit julebord er lige så fantastisk smukt, som jeg forestillede mig det!

  Ha´en god aften
  Birgitte

 4. Hvor er den smuk, den punktlige julerose.
  Jeg så lige at Birgitte skrev at hendes var gået ud. Så er jeg ikke helt tosset, for jeg har nemlig gået og ledt efter én af mine idag i haven. Jeg tænkte at jeg måske havde flyttet den. Men den er jo nok gået ud også.
  Et par af mine står med knopper, men er slet ikke så langt fremme som din. Du er heldig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield