Litteratur, Ture

Sæsonstart for armchairgardening

I denne weekend er der bogmesse i Forum i København. Jeg skal der ind fredag eftermiddag, som jeg har været mange gange før. De første par timer på messen er jeg på arbejde og meget faglig. Jeg skal se på bøger om børn, gamle, sundhed, sygdom, liv og død o.s.v til biblioteket på SOSU C.

Men ved tre-tiden bliver det bøger om haver, blomster, grønsagsdyrkning, dekorationer, jul, hobby som jeg jagter. Det er et eldorado for bogelskere som mig, men samtidig et værre circus. Der er altid propfyldt med mennesker, kanon varmt, langt mellem siddepladserne, messetilbud man er nød til at have, forfattere, lange køer, kendisser, dyr forplejning men masser af guf og merchandise ved standene og så selvfølgelig helt vildt mange skønne bøger. Hvis det går, som det plejer, kommer jeg nok til at slæbe mig en pukkel til, som jeg skal have med hjem i metroen og derefter halvvejs til Kalundborg med toget. Men jeg elsker det 😀

Et godt tip er at tage en stor taske eller kuffert med hjul med. Tag alt overtøjet af og læg det i tasken, som afleveres i den dyre men nødvendige garderobe. Du betaler så kun for en genstand. At slæbe på tøj og tasker inde på messen er alt for varmt og bøvlet. Bagefter er tasken god at have til alle indkøbene 😉

Det er 20. og sidste gang den bliver holdt i Forum. Næste år bliver det i Bella Centret, hvor der er lidt mere albuerum.