Litteratur, Ture

Sæsonstart for armchairgardening

I denne weekend er der bogmesse i Forum i København. Jeg skal der ind fredag eftermiddag, som jeg har været mange gange før. De første par timer på messen er jeg på arbejde og meget faglig. Jeg skal se på bøger om børn, gamle, sundhed, sygdom, liv og død o.s.v til biblioteket på SOSU C.

Men ved tre-tiden bliver det bøger om haver, blomster, grønsagsdyrkning, dekorationer, jul, hobby som jeg jagter. Det er et eldorado for bogelskere som mig, men samtidig et værre circus. Der er altid propfyldt med mennesker, kanon varmt, langt mellem siddepladserne, messetilbud man er nød til at have, forfattere, lange køer, kendisser, dyr forplejning men masser af guf og merchandise ved standene og så selvfølgelig helt vildt mange skønne bøger. Hvis det går, som det plejer, kommer jeg nok til at slæbe mig en pukkel til, som jeg skal have med hjem i metroen og derefter halvvejs til Kalundborg med toget. Men jeg elsker det 😀

Et godt tip er at tage en stor taske eller kuffert med hjul med. Tag alt overtøjet af og læg det i tasken, som afleveres i den dyre men nødvendige garderobe. Du betaler så kun for en genstand. At slæbe på tøj og tasker inde på messen er alt for varmt og bøvlet. Bagefter er tasken god at have til alle indkøbene 😉

Det er 20. og sidste gang den bliver holdt i Forum. Næste år bliver det i Bella Centret, hvor der er lidt mere albuerum.

10 thoughts on “Sæsonstart for armchairgardening

 1. hmmm det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Elsker også havebøger – men det er nu mest på biblioteket, at jeg slår mig løs 😉

  Rigtig god fornøjelse….

 2. Jeg må altså også prøve det en gang, hvem ved om jeg måske får sparet op til næste år… Så er det jo godt med tips og tricks, som du lige har givet os.

  Rigtig god fornøjelse og hils Dalby….

 3. Uhh, jeg glæder mig altså også.Jeg skal først derind på søndag, er inviteret til et af DRs indlæg (jeg skal ikke sige noget :). Jeg kan næsten ikke vente. Men ja, der er mange mennesker. Og ja, god ide at tage mad med hjemmefra, synes jeg. Og man skal vogte sig for at stå i vejen, hvis et foredrag/interview/bogsignering skal igang. Til gengæld kan det være meget sjovt at tage en pause ovenpå i et af hjørnerne, hvor man kan kigge ned på alle ‘myrerne’. Og ellers at trisse rundt hos de lidt mindre kendte forlag og forfattere. Synes jeg.

  Jeg købte faktisk ikke voldsomt meget sidste år, tror dog også det skyldtes mængden af mennesker….

  1. Ærgerligt, at det ikke er lørdag vi skal der ind. Der kommer Ghita Nørby og Torben Thim og snakker om “Ghitas roser”

 4. Det med alle bøgerne lyder tiltrækkende, men det med varmen og mylderet knap så fedt – men hvor er det godt at du giver lidt tips:0) Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield