Article
13 comments

Julekalenderne er klar!

Så nåede jeg det også i år: Chokoladekalenderne til resten af familien, som jeg bruger de sidste 2 aftener af november på at udtænke og producere.  De har altid en vanskelig fødsel, og det foregår nervepirrende sent, men det skal nås 😉Til den syttenårige, som elsker julen, og helst den traditionelle med rødt, gran og nisser. Til den nittenårige, som er vild med madonnaer og engle. Til manden, som elsker chokolade.

De indeholder chokolade, som er tilpasset den enkeltes smag med hensyn til lys og mørk chokolade og marcipan. Det startede for mange år siden, da der var protester over de billige chokoladekalendere, og jeg ikke havde råd til at købe Bogø-kalendere til de 7 andre i familien. Jeg tilbød så at købe noget bedre chokolade, og selv lave den. Det var en stor succes, som nu er blevet en fast tradition. De store børn er flyttet, så nu skal jeg kun lave 3 kalendere, så 72 pakker er til at overkomme. Kalenderene har altid et helt nyt layout hvert år.

Sidste års kalendere kan ses HER

13 Comments

 1. wauw hvor ser det godt ud! Flot afstemt i farverne. Det er nu dejligt at vi i morgen kan begynde at tælle ned til jul.
  Håber at der også i år bliver en pakkekalender til dig 🙂

  Reply

 2. Hvor er de flotte og hvor er det sødt at dig at betænke hele familien med så dejlige julekalendere, det kan ikke være helt billigt… Jeg beundrer de flotte indpakninger og var også lige inde og se dine kalendere fra sidste år. Wau. Forhåbentlig er der også en lille ting til dig.

  Ulla

  Reply

 3. Hvilken ihærdighed og kreativitet. Suk, hvordan får man lige overskud til dét? Smukt og lækkert ser det ud, sikken en heldig familie du har.

  Reply

 4. Nej hvor ser det dejligt ud og sikken et kæmpe arbejde, kiggede også lige på sidste års kalendere. Hvor er det en dejlig tradition I har her:)

  Reply

 5. Hvor er de fine! Men sikke et indpakningsarbejde – på den anden side kan jeg ikke forestille mig andet, end at glæden ved udpakningsarbejdet er endnu større 🙂
  Knus Signe

  Reply

 6. Hvor er det et stort og flot stykke arbejde – det forstår jeg godt, er blevet en kæmpe succes hos modtagerne 🙂
  Det er jeg også helt sikker på ville falde i godt jord her i huset – og derfor tør jeg slet ikke vise dine flotte kalendere eller foreslå det til mine 😉

  Glædelig 1. december 🙂

  Reply

 7. Storartet, Ina. Tror det er skønt at være barn/ung i din familie! I øvrigt en fin syssel at kickstarte julehumøret med, synes jeg.

  Knus
  Marianne
  Den Helbredende have

  Reply

 8. Tak for alle kommentarerne. Jeg har rigtig meget fornøjelse af at lave dem, så det gør ikke noget, at det er et stort arbejde. Det er også lidt af en udfordring hvert år, og det sætter gang i de kreative indfald. Helt sikkert sundt. Jeg ved også, at det bliver værdsat meget højt herhjemme 🙂

  Reply

 9. Hej Ina
  Sikke nogle flotte kalendere du laver hvert år til familien.
  Og du laver nye hvert år – sikke et overskud 🙂
  Du inspirerer måske jeg næste år skulle gå igang i god tid og forsøge at gøre dig kunsten efter 🙂

  Reply

Skriv et svar

Required fields are marked *.


WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield