Værkstedsting, ,

Julekalenderne er klar!

Så nåede jeg det også i år: Chokoladekalenderne til resten af familien, som jeg bruger de sidste 2 aftener af november på at udtænke og producere.  De har altid en vanskelig fødsel, og det foregår nervepirrende sent, men det skal nås 😉Til den syttenårige, som elsker julen, og helst den traditionelle med rødt, gran og nisser. Til den nittenårige, som er vild med madonnaer og engle. Til manden, som elsker chokolade.

De indeholder chokolade, som er tilpasset den enkeltes smag med hensyn til lys og mørk chokolade og marcipan. Det startede for mange år siden, da der var protester over de billige chokoladekalendere, og jeg ikke havde råd til at købe Bogø-kalendere til de 7 andre i familien. Jeg tilbød så at købe noget bedre chokolade, og selv lave den. Det var en stor succes, som nu er blevet en fast tradition. De store børn er flyttet, så nu skal jeg kun lave 3 kalendere, så 72 pakker er til at overkomme. Kalenderene har altid et helt nyt layout hvert år.

Sidste års kalendere kan ses HER