Vinter,

Julekalender til havefolk

Nu er det jo snart tid til at tænke i julekalenderbaner, og jeg er beredt! Jeg har været i Caspari‘s lagersalg og købt National Trust‘s adventskalender Country garden.

Jeg havde den faktisk også sidste år, og jeg har fuldstændig glemt, hvad der er bag lågerne. Men mon ikke der er lidt haveredskaber, tulipanløg, blomster og vandkander. I hvert fald sådan noget, som kan få en hver havenørd til at blive helt salig i december 🙂

I år havde de også National Trusts Feeding the birds. Her er overraskelsen total, for den har jeg ikke prøvet før 😉

Der skal også lidt til at blødgøre den hårde overgang til vintertid. Når jeg kommer hjem fra arbejde ved halv sekstiden, har bare været bulragende mørkt hele ugen. I morgen har jeg tidligt fri, så der glæder jeg mig til at komme ud og rode lidt i jorden 😉