Havearbejde, Træer, ,

En gul eftermiddag

Jeg tog et par timer tidligere fri i dag, så jeg kunne nå i haven inden mørket faldt på. Det trængte jeg til, og efterårshaven er bare så smuk. Man bliver helt høj af alle bladene på jorden.

Det japanske kirsebærtræ har sluppet alle sine. Græsplænen er dækket af bade i gule og røde nuance. De lyse timer gør underværker. Man får masser af energi af det. Det med energien varede dog kun indtil et vist tidspunkt. Jeg har et temmelig stort bed, som jeg er ved at grave igennem. Det skal omlægges, og desværre er det fyldt med havepest. De har nogle smukke lilla klokkeblomster, men der er en grund til, at de hedder havepest. De breder sig uhæmmet og har nogle store rødder. Efter en times gravning måtte jeg stoppe. Jeg er ganske enkelt ikke i grave-form. Det med de store graveprojekter hører foråret og sommeren til i min have. Nu sidder jeg her helt lam i armene og har ondt af mig selv. Men det skal ikke stoppe mig! I morgen tager jeg en time mere, og måske to på søndag, og så er jeg sikkert færdig 😉

Men det var en skøn eftermiddag, og de kirsebærblade er bare så  smukke 🙂