Havearbejde, Løg og knolde

Det orange bed del 2

Tak for alle de mange forslag til løg og stauder til bedet. Det har virkelig sat tankerne i gang. Jeg tror helt sikkert, at der skal noget pink i det bed ud over alt det orange og brunlige. Solhatten Hot Summer er allerede sat i bedet sammen med dagliljen Crimson Pirate.  Jeg nåede også at få lagt alle de nye forårsløg i går.

 

 

 

 

Jeg har lånt et par billeder fra nettet af Hyacinten Gypsy Queen og tulipanerne Prinses Irene og Fire Queen, som i stort antal kom i bedet. Desuden lidt af tulipanerne Banja Luka og Queen of Night, og prydløg Nectoroscorum siculum ssp bulgaricum. Jeg håber alle de prinsesser og dronninger kan finde ud af det sammen, ellers kan man blive helt blændet bålet 😉

Det her er alle de løg, som jeg gravede op af bedet, da jeg rensede det. Det er tulipaner i mange farver, store og små gule påskeliljer, lidt krokus og dorothealiljer. Det er ret svært at gætte, hvad der er hvad. Jeg kan heller ikke få mig selv til at smide dem ud, så jeg vil prøve at sortere dem efter type og plante dem i rækker i et stort bed i køkkenhaven. Jeg plejer at have pæn succes med at genplante forårsløg, så jeg vover forsøget og bruger et par timer på det. Når de kommer op til foråret, og jeg kan se, hvad der er, bliver de plantet ud i haven.